Mote

Heidi Klum kaster vingene

Etter 13 år kaster Heidi Klum (37) vingene og forlater rollen som hovedengel for undertøysgiganten Victoria`s Secret.

  • silje
Publisert:

Supermodellen, som har fire barn og er gift med RnB-stjernen, bekreftet ovenfor The New York Post at hun ikke kommer til å gå den omtalte Victoria`s Secret visningen i november.

- Har vært fantastisk

Hvert år holder undertøysgiganten et spektakulært moteshow, som blir vist over hele verden. Visningene byr alltid på populære artister og selvfølgelig alle Victorias Secret-englene som Adriana Lima, Miranda Kerr, Chanel Iman og Deutzen Kroes. Klum overrasket alle i fjor, da hun returnerte til catwalken kun fem uker etter at hun hadde født sitt fjerde barn.

- Alle gode ting tar slutt. Jeg vil alltid elske Victoria`s Secret, jeg har hatt det helt fantastisk der, sier supermodellen til The New York Post.

Mote-Silje møtte Victoria`s Secret-modellene i New York. Se video her!

Ikke dramatisk

Klum startet som modell for Victoria`s Secret i 1997 og fikk jobben som engel og talskvinne for merket to år senere. I tiden etterpå, har hun prydet utallige forsider av motemagasiner og gjort stor suksess som programleder for serien Project Runway.

En talsmann for undertøyskjeden bekreftet i går at supermodellen slutter, men ifølge avisen, skal det ikke være noe dramatikk bak bruddet.

- Heidi Klum vil alltid være en engel, sier presidenten for Limited Brands, Ed Razek. Limited Brands er moderselskapet til Victoria`s Secret.

Denne rompa krever tjue lag med sminke!

Kaster klærne

Selv om den tyske skjønnheten nå forlater Victoria`s Secret, er supermodellen langt fra arbeidsledig. Businesskvinnen jobber fortsatt med suksesserien Project Runway og andre prosjekter. Under moteuka i New York forrige måned var hun på plass for å promotere sin nye mammakolleksjon Lavish. Klum og ektemannen Seal skal også jobbe med en ny TV-serie, der de gir gifteklare par en mulighet til å få sitt drømmebryllup. Supermodellen skapte også overskrifter denne uka, da det ble kjent at hun stiller naken i ektemannens nyeste singel Secret. I videoen kaster ekteparet klærne, men ifølge Seal er videoen mer enn et sexy stunt.

- Sangen og musikkvideoen er historien om vår kjærlighet, sier Seal til US Magazine.

Relevante saker videre:

Magnus Carlsen gjorde suksess under New York Fashion Week. Se video her!

På tide med noe nytt i garderoben? Slik oppdaterer du høstgarderoben med enkle grep.

Publisert:

Finn mer innhold om:

  1. Kjendiser
  2. Mote
  3. Høsten 2010

Relaterte artikler

NYHETER

Supermodell kan tjene millioner som nettguru

NYHETER

Ferdig som undertøysmodell på catwalken

NYHETER

Slik jakter Victoria's Secret på nye modeller

BRUD

Karlie Kloss giftet seg i skreddersydd luksuskjole

MOTE

Stjernestylisten Rachel Zoe er gravid

NYHETER

Adriana Lima gjorde comeback i million-BH

NYHETER

Norske Inga (23) blir Heidi Klums undertøysmodell