Heidi Klum kaster vingene

Etter 13 år kaster Heidi Klum (37) vingene og forlater rollen som hovedengel for undertøysgiganten Victoria`s Secret.

silje
Publisert:

Supermodellen, som har fire barn og er gift med RnB-stjernen, bekreftet ovenfor The New York Post at hun ikke kommer til å gå den omtalte Victoria`s Secret visningen i november.

- Har vært fantastisk

Hvert år holder undertøysgiganten et spektakulært moteshow, som blir vist over hele verden. Visningene byr alltid på populære artister og selvfølgelig alle Victorias Secret-englene som Adriana Lima, Miranda Kerr, Chanel Iman og Deutzen Kroes. Klum overrasket alle i fjor, da hun returnerte til catwalken kun fem uker etter at hun hadde født sitt fjerde barn.

- Alle gode ting tar slutt. Jeg vil alltid elske Victoria`s Secret, jeg har hatt det helt fantastisk der, sier supermodellen til The New York Post.

Mote-Silje møtte Victoria`s Secret-modellene i New York. Se video her!

Ikke dramatisk

Klum startet som modell for Victoria`s Secret i 1997 og fikk jobben som engel og talskvinne for merket to år senere. I tiden etterpå, har hun prydet utallige forsider av motemagasiner og gjort stor suksess som programleder for serien Project Runway.

En talsmann for undertøyskjeden bekreftet i går at supermodellen slutter, men ifølge avisen, skal det ikke være noe dramatikk bak bruddet.

- Heidi Klum vil alltid være en engel, sier presidenten for Limited Brands, Ed Razek. Limited Brands er moderselskapet til Victoria`s Secret.

Denne rompa krever tjue lag med sminke!

Kaster klærne

Selv om den tyske skjønnheten nå forlater Victoria`s Secret, er supermodellen langt fra arbeidsledig. Businesskvinnen jobber fortsatt med suksesserien Project Runway og andre prosjekter. Under moteuka i New York forrige måned var hun på plass for å promotere sin nye mammakolleksjon Lavish. Klum og ektemannen Seal skal også jobbe med en ny TV-serie, der de gir gifteklare par en mulighet til å få sitt drømmebryllup. Supermodellen skapte også overskrifter denne uka, da det ble kjent at hun stiller naken i ektemannens nyeste singel Secret. I videoen kaster ekteparet klærne, men ifølge Seal er videoen mer enn et sexy stunt.

- Sangen og musikkvideoen er historien om vår kjærlighet, sier Seal til US Magazine.

Relevante saker videre:

Magnus Carlsen gjorde suksess under New York Fashion Week. Se video her!

På tide med noe nytt i garderoben? Slik oppdaterer du høstgarderoben med enkle grep.

Publisert:

Finn mer innhold om: