MinMotes mai-favoritter

Silje:

silje
Publisert:

I dag står en ny måned for døren og mange er på jakt etter en ny kjole eller et helt antrekk til nasjonaldagen, dåp eller konfirmasjon. Vi plukket ut våre mai-favoritter og mens Mari digger Hello Kitty sminke, sikler jeg på en lekker kjole fra Diane Von Furstenberg.

Snart er det 17. Mai, men jeg ønsker meg en kjole som kan brukes hele sommeren. Øverst på ønskelisten står denne 70-talls inspirerte kjolen fra Diane Von Furstenberg som går like fint til jobb som til sene sommerfester. Til 17.mai bruker jeg en blazer over kjolen, mens til hverdags går det fint med en slitt jeansjakke. Men siden kjolen er litt utenfor mitt budsjett, kommer jeg nok til å lete etter noe lignende på ebay.

Mari: Jeg ønsker meg en Hello Kitty-rouge fra MAC. Denne rougen har den perfekte rosa fargen jeg har lett etter lenge, og det at den kommer i en supersøt emballasje er bare en bonus.

It-vesken i olastoff fra Alexander Wang skal de andre jentene få ha for seg selv. Jeg trenger en hverdagsveske som kan holde hele livet mitt, uten å være for tung. Siden det er vår, velger jeg meg denne vesken fra Kooba i lys beige. Den passer uten tvil til hele garderoben min.

Merete G: Jeg får aldri nok av tilbehør og spesielt solbriller. Nå ønsker jeg meg et par rosa shades som kan sitte på nesetippen i sommer.

Merete A: Har lenge vært på jakt etter den perfekte playsuiten som jeg kan bruke en varm sommerdag og denne blå herligheten fra Topshop er perfekt. Håper jeg klarer å få tak i denne på min London-tur i juni.

Silje: Det er utrolig hvor mye et smykke kan gjøre for et antrekk. Denne ringen fra H&M er lekker, superbillig og et perfekt lite statementsmykke.

Merete G: Jeg er også på utkikk etter noen skikkelig store øredobber som kan dresse opp et hverdagslig antrekk. Disse fra H&M gjør susen.

Merete A: Præriestilen er stor i sommer og en søt blondetopp vil passe godt til skjørtet jeg har liggende i skapet. Muligens kommer jeg til å klippe vekk stroppene, men toppen i seg selv er supersøt og superbillig.

Mari: Jeg trenger en friskere duft til sommeren, og denne lettere versjonen av Miss Dior Cherie er en helt perfekt sommerduft.

Hodepynt er en enkel måte å sette farge på antrekket på og denne fra Forever21 er perfekt. Den er akkurat passe girly og morsom i en nydelig rosa sommerfarge. Dessutten passer den til DVF-kjolen og mange andre vintagekjoler i garderobeskapet mitt.

Følg minMote på Twitter.

Forhandlere:

Veske fra Kooba hos Shopbop, ca 4000 kroner.Hello Kitty Rouge fra MAC ca 160 kroner.Øredobber fra H&M ca 30 kroner.Blondetopp fra Cubus ca 18o kroner.Solbriller fra rockdenim.no ca 200 kroner.Miss Dior Chérie L'eau fra Dior ca 500 kroner, Estetique.Playsuit fra TopShop ca 450 kroner.Ring fra H&M ca 30 kroner.Hårbånd fra Forever21 ca 50 kroner.Kjole fra DVF, pris på forespørsel

Publisert: