Lady Gagas elleville kostymer

Lady Gaga sparer ikke på kruttet når det gjelder sceneantrekk i sitt nye og oppdaterte sceneshow.

Mari Glans
Publisert:

Lady Gaga er kjent for sine oppsiktsvekkende antrekk, og skuffer ikke i valg av kostymer når hennes «The Monster Ball Tour» denne uken besøker Storbritannia for andre gang i løpet av verdensturnéen. Og Lady Gaga har byttet ut både sceneshowet og antrekkene siden sist hun var i landet. Hele produksjonen er blitt mye større, i tilegg er kostymene mer iøyenfallende enn noen gang.

Gjennomsiktig nonnedrakt

Lady Gaga åpnet showet i en gigantisk heldekkende parykk med bare en liten åpning i ansiktet. Hun hadde flere hårete antrekk i showet, blant annet en body med lange, heldekkende hår over skuldrene og hengende fra trusen.

Lady Gaga hadde også mer lettkledde kostymer i showet, og stilte i blant annet i lakkundertøy med tilhørende kåpe og en body med blodig sminke på brystet som tilbehør. Et annet antrekk som vakte oppsikt i salen var en metallbody med pyroeffekter fra brystene.

Lady Gaga har flere ganger tildligere blitt sammenlignet med Madonna, og lekte seg i likhet med popikonet med religiøse symboler. Iført en nonnedrakt laget av gjennomsiktig plast og det tradisjonelle hodeplagget, gikk hun Madonna en høy gang.

Beskyldt for å stjele undertøy.Lady Gaga leverte ikke trusen tilbake

Designet av Armani

Selv om hun har byttet ut en noen av antrekkene og fått inn en del nye, er det i utgangspunktet den italienske designeren Giorgio Armani som står bak flere av sceneantrekkene til popstjernens verdensturné.

- Vi hører Lady Gagas musikk overalt hvor vi ferdes, det er som et lydspor til tiden vi lever i. I tillegg til hennes formidable evner innen låtskriving, er hun også et moderne fenomen når det gjelder mote, sa Giorgio Armani til Vogue.com tidligere i år.

Lady Gaga har også sansen for norske Fam Irvoll, og har bestilt flere plagg fra den lekne designeren.

Lady Gaga digger norsk designer!Les saken her!

Relevante artikler videre:

Nå er det former som gjelder!To av tre foretrekker formfulle kvinner

Bruker du store størrelser?Her er motetips for deg

Kvinner vil bli kvitt cellulittene!Cellulittundertøy utsolgt på rekordtid

Slik legger du perfekt solpudder!Få påføringstips her!

Publisert:

Finn mer innhold om: