Drews premierestiler

Skjønne Drew Barrymore eksperimenterer ofte med forskjellige stiler, men det er ikke alltid hun er like heldig med resultatet. I forrige uke traff hun imidlertid blink med samtlige av antrekkene hun brukte i forbindelse med premieren på «Grey Gardens».

Mari Glans
Publisert:

Tirsdag stilte Drew i en nydelig hudfarget kjole fra Alberta Ferretti til premieren av «Grey Gardens» i New York. Drew oste av gammel Hollywood-glamor, og toppet looken med burgunderfargede lepper, bølgeføn og slør over ansiktet.

Dagen etter stilte hun på «The Late Show with David Letterman» i en dramatisk og dekadent kjole fra Giambattista Valli. For å understreke den dramatiske stilen, valgte Drew stramt, oppsatt hår og røde lepper.

MinMote.no - Norges største moteside

Artikkelen fortsetter under bildet

Torsdag droppet hun den klassiske stilen, og stile i en 60-talls hippiekjole på premieren i Los Angeles. Den lyse halterneckkjolen med stener kommer fra Andrew GN, og Drew kombinerte den med stort armbånd og ring i turkise stener, og store grønne øredobber. Hun valgte en Birgitte Bardot-inspirert makeup, med kraftig eyeliner, markerte øyne og rosa lepper. Håret var kraftig tuppert og rufsete. En veldig kledelig look til den søte skuespilleren.

Hvilket antrekk er din favoritt?

MinMote.no - Norges største moteside
Publisert:

Finn mer innhold om: