Oprahs flotteste moteøyeblikk

Etter 25 år på luften hadde talkshowdronningen Oprah Winfrey (57) sitt siste program i går kveld. minMote ser tilbake på noen av Oprahs største moteøyeblikk.

silje
Publisert:

Winfrey har gått igjennom utallige stilforandringer i løpet av sin tid som programleder, noen med mer suksess enn andre. Hår med permanent, kort hår, langt hår, store skulderputer, steinvaskede jeans og paljetter, TV-dronningen har vært igjennom nesten tre tiår med varierte moteøyeblikk på skjermen.

De klassiske garderobefavorittene ruster aldri. Les mer her!

Signaturstil

Oprah Winfrey vet hva som kler henne, og de siste årene har hun hatt en forkjærlighet for gulvlange kjoler, eller todelte galla-antrekk til store begivenheter som Oscar-utdelingen, Emmy og Met-gallaen. Stjernen velger ofte topper med knyting i livet for å sette fokus på midjen og en flatterende dyp v-utringning.

Talkshowdronningen er også glad i sterke farger som rødt, orange og gult, og bruker mer enn gjerne knallfarger både på skjermen og til fest.

Beige, pudder, gull og duse sandfarger er en andre fargefavoritter. De duse palettene har både gitt liv til hvite dresser, gullfargede kjoler og pudderrosa gallaantrekk. Kjolene er gjerne voluminøse og gjerne med like stor personlighet som programlederen.

Elegante midnattsblå kreasjoner, turkis og jordbrent farger har også ofte vært å se på programlederen når hun skrider opp den røde løperen.

Business og hverdags

Hvite skjorter er en annen favoritt, gjerne både til fest og hverdags. Enkle hvite hverdagskjorter til lange maxiskjørt, herrebukser eller blyantskjørt er vanlig kost på TV-skjermen. Feminine dresser og power suits blir brukt jevnlig både til fest og ved møter. Til premieren på filmen Their Eyes Were Watching God 2005, valgte programlederen en flott hvit dress og enkelt tilbehør.

Den sprudlende programlederen har en svært så avslappende stil i hverdagen og foretrekker gjerne fargesprakende tunikaer og topper. Hvite jeans og gullsandaler er også mer enn gjerne med i reisegarderoben, her under en tur til Australia i 2010.

Mørkeblå jeans er en klassiker og programlederen bruker de gjerne pyntet sammen med en blazer eller med omslagstopper og store smykker.

Fargefest

Oprah bruker mer enn gjerne farger, både på den røde løperen og i mer uformelle settinger. Fuksia, rødt, grønt og orange er bare noen av favorittene. Winfrey har lagt sin elsk på omlagskjoler, noe som passer programlederen flott.

Sats på farger i sommer! Slik bruker du fargesterke bukser

Tilbehøret

Oprah elsker fint tilbehør og store smykker i form av kjeder, armbånd eller øredobber, er nesten alltid å se på talkshow-dronningen.

Om hun ikke setter fokus på antrekket med store smykker, sørger hun gjerne for å ha et par fantastiske par sko på beina. Både høye hæler, lave sandaler og ballerinas er fast inventar i stjernenes enorme skogarderobe.

Programlederen er spesielt glad i Christian Louboutin og skal ha hundrevis i samlingen av skoene med de røde sålene.

Relevante saker videre:

Skinte i norsk design.Se de flotte kjolene fra Gullruten!

På tide med noe nytt?Disse skoene gjør beina lengre

Publisert: