Hvem kledde Chanel-kjolen best?

Den lårkorte Chanel-kjolen kan gjøres både klassisk og sexy, men hvem kledde den best?

Gi din stemme nederst i saken.

Da Oslo Fashion Week hadde sin offisielle åpning tidligere denne uken, kom Marte Krogh skridende opp den røde løperen med en blå og hvit Chanel Resort 2011-kjole. Den lårkorte kjolen fra det franske motehuset har et sort blondeparti i midjen, og har åpen rygg. På føttene hadde Krogh marineblå Christian Louboutin-stiletter, under armen valgte hun en sort konvoluttveske og håret var satt opp i en romantisk frisyre.

Vil du handle Louboutin på nett?De beste nettbutikkene for sko!

Sexy i stilett

Blake Lively er som kjent Chanels ansikt for vårens veskekolleksjon og en favoritt av Karl Lagerfeld og motehuset. På premieren til filmen «Twelve» i juli i fjor hadde «Gossip Girl»-stjernen valgt akkurat samme kjole som Krogh. I et par skyhøye, beige Christian Louboutin-sko med åpen tå for å skapte den populære skuespillerinnen en sexy look. De gylne lokkene hadde hun satt i en avslappet hestehale

La deg inspirere av«Gossip Girl»!Les mer her

Nedtonet Lagerfeld-venninne

Modell og it-jente Alexa Chung er en ettertraktet person på første rad for ethvert motehus, og er minst like populær for Chanel som Blake Lively. Chung hadde valgte den feminine kjolen i oktober, da hun satt på første rad under Chanels visning i Paris. Hun valgte en mer nedtonet look, og lot detaljene gå i sort, med en sort clutchveske og lave, sorte sko.

Elsker du Alexa Chungs klassiske sminke?Dette har hun i sminkepungen!

Relevante artikler videre:

«Alle» vil ha håret hennes. Sjekk hvem!

Slik ser du om Chanel-vesken er ekte!Se video her.

Slik får du den tidløse Chanel-stilen.Les mer her.

Hvordan var din opplevelse i dag?