Her er sesongens fineste kosetøy

minMote-Sonia viser deg hvordan du kan holde både stilen og varmen når du kryper opp i sofaen med en inspirerende motebok i vinter.

Vinteren er på full fremmarsj, og noen dager er det eneste som frister å holde seg inne med kakao, stearinslys og en god bok. Det trenger imidlertid ikke bety at du også må hoppe inn i den eldste joggebuksa og den mest hullete genseren i skapet. Her har minMote-leder Sonia Huanca Vold plukket ut noen av vinterens lekreste inneplagg.

- Jeg er nok ikke den eneste som vrenger av meg stramme jeans så snart jeg kommer inn døren hjemme. Og vanligvis sverger jeg til slitte, grå joggebukser, men denne vinteren har jeg planer om å investere i litt finere inneplagg, sier Vold.

Eksklusivt

Du trenger ikke slutte å pynte deg bare fordi vinteren har kommet - men aller viktigst er det selvsagt å ikke fryse. Tykke og varme kardigans er alltid en god investering, og kan både brukes til hverdags eller til å slenge over et lekkert undertøysett hjemme.

- Selv om ullundertøyet er nødvendig i hverdagen, trenger man ikke å pakke bort blondene helt. Med noe varmt over, som en stor kardigan, og et par varme ullsokker kan sexy undertøy piffe opp en kjedelig vinterkveld.

Feminint

Både de store motehusene og kjedebutikkene bugner av «koseplagg» i forskjellige varianter - pysjamasbukser, shortser, singleter og gensere. Og glem for all del ikke tøflene!

- Man trenger ikke å gå for de fargerike Snoopy-pysjamasene. Ved å bruke fantasien litt, kan man enkelt gjenspeile hverdagsstilen i koseplaggene – uansett om man er elegant, rocka eller minimalistisk, forklarer minMote-Sonia.

- Et must for meg er å ha noe godt og varmt å drikke samtidig som jeg blar i en interessant motebok – den som ligger øverst på ønskelisten nå er «To Die For» av Lucy Siegle, fortsetter hun.

Laidback

Du trenger for all del ikke å tømme lommeboken for å skaffe deg noen nye inneplagg. Kanskje har du de mykeste plaggene i hus allerede - let etter skjorter og gensere i skapet til kjæresten din.

- Selv pleier jeg å bruke min manns ullgensere som kjole og kombinere dem med strikkesokker. Perfekt til lange innedager!

Hvordan var din opplevelse i dag?