Velg glitter og glam til årets siste fest

Til årets siste fest er det lov å skinne litt ekstra enten du velger paljetter, sterke farger eller «d

silje
Publisert:

en lille sorte».

Paljetter og metalliske stoffer

Til årets aller siste fest er nesten alt lov. Sats på paljetter og metalliske kjoler som glitrer på dansegulvet. La deg inspirere av stjerner som Molly Sims og hold tilbehøret enkelt, om du velger en slik oppsiktsvekkende kjole. Om du synes en kjole er i meste laget, så er et skjørt, et par sko eller en paljettjakke et godt alternativ.

Vil du heller glittre i make-upen? Slik får du looken!

Fargerikt

Sterke farger er en annen favoritt blant stjernene og både rødt, fuksia og oransje har vært populære farger denne høsten. En sterk farge gir mye oppmerksomhet, så hold tilbehøret enkelt. Skuespilleren Diane Krüger viser at man ikke trenger å ha solbrun hud for å lykkes, men skulle du ville ha litt ekstra farge, får du det enkelt med litt selvbruningskrem.

Fløyel

Fløyelskjoler hører vinteren til. Sats på en fløyelsfarget kjole i duse pudderfarger, om du skal investere i en ny kjole, den kan også fint brukes utover våren. Metallisk tilbehør, store smykker lyse pumps passer godt til denne stilen. Kjolene kan gjerne være lange eller korte, en gulvlang kjole med en splitt gir en lekker og sofistikert stil.

Blazer

En blazer over en kjole både demper en sexy festlook og gjør at du holder varmen under nyttårsmiddagen. La deg inspirere av den avslappede looken til Sarah Jessica Parker. Den trendy skuespilleren fra «Sex and The City» har en kul stil som du enkelt kan kopiere. Store kjeder og en veske i paljetter gjør antrekket gjennomført. En blazer over en kjole er tøft og elegant, men du kan også bruker shorts eller bukser for en mer maskulin stil.

«Den lille sorte»

«Den lille sorte» er en klassiker som alltid går igjen. Om du kjører en sexy stil, er det kult med en kort svart cocktailkjole med lange ermer transparent stoff, eller en kjole med svarte blonder. Skal du derimot på en nyttårsfest i en mer formell setting, er det derimot lurt å gå for en mer elegant look, som skuespilleren Kate Bosworth. Flott oppsatt hår og store smykker gjør denne stilen sofistikert og vakker.

Rødt

Den røde fargen hører julen til. Ønsker du litt ekstra oppmerksomhet på årets siste fest, satser du på den lille røde. Gjør som modellen Irina Shayk og velg en kort rød cockatilkjole og dyreprint som tilbehør. En rød kjole eller røde detaljer på vesker, sko eller røde lepper, kan enkelt gi en moderne og forførende stil.

Gravid

Er du gravid, er det fint med kjoler som har et snitt eller søm under bysten. Da slipper du at det strammer på ubehagelige steder. Det finnes mange fine kjoler på markedet, både duse pudderfarger og sterke juvelfarger er gode valg. Har du allerede en kjole, er det lurt å satse på lekkert tilbehør som smykker og vesker, som du garantert kan bruke igjen etter fødselen.

Tilbehøret

Tilbehøret gjør ofte antrekket, så har du allerede en kjole du vil bruke, så er det lurt å planlegge tilbehøret nå. Store smykker som øredobber og kjeder er fortsatt hot, det samme er tøffe fjær og androgyne armebånd. Til en minimalistisk kjole, kan det være tøft med for eksempel to store like armbånd på hvert håndledd. Til en sort kjole kan et par paljettpumps, store øredobber og en fin veske være tilbehøret som gjør antrekket festklart.

Relevante saker videre:

Dette er julens flotteste farge! Les mer her!

Klar for festsminken? Slik legger du en lekker fest make-up!

Publisert: