I strandbagen til Ulrikke Lund

Moteblogger Ulrikke Lund (22) har funnet sommerens perfekte bikini, men aller viktigst er godt lesestoff i strandbagen.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

minMote har bedt en rekke norske kjendiskvinner om å fortelle hva de pakker ned i den ultimate standbagen. Først ut er Ulrikke Lund, som driver en av landets største moteblogger. Lund ble dessuten nettopp kåret til Norges beste moteblogger av minMotes lesere.

- Bikinien fra Chloe er virkelig en drømmebikini. Helt perfekt til sommerbruk hud! Dessuten synes jeg solbriller er et must på sommeren og jeg elsker statementsolbriller. De jeg har plukket ut her står helt på toppen på ønskelisten, sier Ulrikke.

Bloggeren skal tilbringe store deler av sommeren i Norge, både i hjembyen Bergen og i Oslo. Det blir både jobbing og festivallliv for bloggeren, som skal på både buktafestivalen og den nyoppstrtede Kollen-festivalen. Dessuten blir det flere resier til forkskjellige europeiske storbyer. Det blir imidlertid litt tid til strandliv mellom all jobbingen, og i sola sverger Ulrikke til så lite sminke som mulig.

- Jeg bytter ut foundation og pudder med en krem som gir både farge og beskyttelse, sier Lund, som foteller at en god bok er alfo omega både på reiser og i strandbagen.

- Uten en god bok overlever jeg ikke en dag på stranden, og «Født til å løpe» er bare en av dem jeg skal lese i sommer.

LES OGSÅ:Dette bør du kjøpe på sommersalg

Publisert: