- Nordmenn bør være mer tolerante ovenfor andres klesstil

Gårsdagens menn på ELLE-festen var stilsikre, preppy og fryktløse i moteveien. La deg inspirere av de kule mennene.

silje
Publisert:

«Top Model»-dommer og stylist Storm Pedersen var edgy laidback i skjorte fra Dolce & Gabbana, sko fra Gienchi og Blazer fra Margiela, men inrømmer at ELLE-festens motemenn nok er i overkant opptatt av mote i forhold til mange andre menn.

- Denne gjengen av gutter er nok over gjennomsnittet interessert i hva som beveger seg i forhold til moter og trender, og vil automatisk ha mer tid, energi og penger på å ha «riktig» tøy. Når det er sagt, så bør norske menn være mer åpne og tolerante til hvordan andre kler seg, da kan de kanskje lære noe og fjerne litt av den typiske norske grunnholdningen som fysisk utrykker seg ved et fnys og tanken «for en gjeng med sirkushester.»

NRK-programleder Noman Mubashir, stod for et av kveldens kuleste antrekk, i t-skjorte ved merket Sara Lee og skinnbukser signert H&M. Mubashir tror alle kan ha godt av å utfordre seg selv litt i klesveien.

- Alle trenger å pushe egne klesgrenser. I går utfordret jeg meg selv, siden jeg aldri går med bare armer. Har litt komplekser for armene, siden de er så tynne. Men jeg tok sjansen. Dessutten har jeg aldri gått med skinnbukser før, så det var gøy å prøve ut en ny stil.

Facehunter-bloggeren Yvan Rodic gjestet Oslo for anledningen og gikk for en preppy avslappet stil i briller Armani, vintageskjorte og jakke og bukse fra Topman, på fest.

Tøft med bukseseler

Både artisten Alexander With og butikkinnehaver på Voga, John Andrè Hanøy, valgte bukseseler som kveldens hotteste accessoar.

Hanøy var for anledningen kledd i Galliano.

-Rettsaken hans er i dag, og jeg vil vise respekt. Han er en fantastisk designer, sa Hanøy til minMote i går.

Motebloggere i svart og hvitt

Blogger Espen Hilton liker å blande dyrt og billig, og kom i bukse fra Cubus og briller fra Dior Homme, resten var fra H&M.

- Alt handler om hvordan du setter antrekket sammen. Eksperimenter med mote og trender, ikke ta det for seriøst! Dra det så langt du bare vil og tørr, sier Hilton.

Bloggeren Alexander Norheim er Hiltons rake motsetning og er kjent for sin avantgarde stil. Bloggeren kom på rød løper i bukser fra Janne Aunan, sko fra Prada og briller fra Damir Doma.

- Jeg er mer inspirert av antrekk som går i samme farge fra topp til tå, enn fargekombinasjoner. Det er viktig å tenke over hva du har på deg, tekstur og draperinger er morsomt, så lek deg frem! Akkurat nå, er jeg fascinert av drapering, sier Norheim til minMote.

Hello sailor

Makeupartist og blogger Stefan Oien var kledd i sailorlooken fra topp til tå, mens Andreas Abelhaug som er daglig leder hos Zenon Men, var stilsikkert antrukket for anledningen.

- Blazeren er et showpiece fra Dsquared2, og den hadde jeg "spart på" for å innvie den på ELLE-festen. Balmain buksene kjøpte jeg i Milano, og skoene er et merke som heter Giacomorelli, som jeg har bestilt fra Luisaviaroma. Jeg tenkte at veldig mange ville være fargesterke og flower-power på sommerfest, så da valgte jeg heller å gå andre veien, avslører Abelhaug til minMote.

Fargefest

Sommerens knallfarger er langt i fra forbehold kvinnene, både stylist Jon Lundemoen og Thomas Stenersen dro til med sterke farger på ELLE-Festen. Lundemoen i sko fra Converse, shorts Zara, genser fra Prada, veske fra Versace og briller fra Ray- Ban.

Musikeren Thomas Stenersen valgte vintage fra topp til tå, elegant kledd opp av sin kjære Eva Weel Skram.

Relevante saker videre:

MinMote.no - Norges største moteside

Ut på fest i kveld?Kle deg flott på sthansaften!

Publisert: