- Hun minner om prinsesse Mary

Karl Lagerfeld er full av lovord om prins Williams forlovede Kate Middleton (28). Designeren mener Middleton er elegant og vakker og kan minne om prinsesse Mary av Danmark.

silje
Publisert:

Tirsdag ble det kjent at prins William og kjæresten Kate Middleton er forlovet og skal gifte seg til våren eller sommeren neste år. Mange eksperter har allerede uttalt seg om bryllupet, og det var ikke mangel på lovord om den kommende prinsessen da designeren Karl Lagerfeld ga sin mening om Middleton til Womens Wear Daily (WWD). Ifølge Lagerfeld har Middleton flere kvaliteter som gjør henne perfekt som kommende prinsesse, skriver Vogue.co.uk.

- Hun er både chic og elegant, sier designeren til WWD.

Lagerfeld klarer ikke å betsemme seg. Forandret mening om formfulle modeller

Ligner på prinsesse Mary

Lagerfeld er ikke overrasket over at prins William valgte en kjæreste utenfor kongefamilien og tror det er en styrke at Middleton ikke er av kongelig slekt. Flere eksperter har sammenlignet Middleton med prinsesse Diana, men dette avfeier designeren.

- Det at Prins William har valgt en utenfor kongefamilien som sin tilkommende, er kun en fordel for de kommende generasjoner. Middleton er veldig forskjellig fra prinsesse Diana. Det ser ut som hun er en meget lykkelig og velbalansert person, sier designeren.

Men sjefsdesigneren for Chanel er ikke sen om å sammenligne den britiske jenta med en annen moteprinsesse.

- Hun minner meg om prinsesse Mary av Danmark. Hun er som en yngre søster og er både vakker og elegant.

Utsolgt på minutter

Det er ingen tvil om at Kate Middleton vil bli være et moteforbilde for veldig mange i tiden fremover. De siste dagene har Middletons antrekk, hatter og kjoler blitt vurdert og kritisert verden over, og mange følger prinsesses motevalg med argusøyne. Kun få minutter etter at forlovelsen mellom Kate Middleton og Prins William ble kjent, var kjolen Middleton hadde på seg utsolgt i England.

Den kongeblå kjolen den kommende prinsessen hadde valgt seg til offentligjøringen av forlovelsen, er fra det britiske merket Issa, som er en tidligere favoritt hos Middleton. Ifølge den britiske avisen The Sun var kjolen utsolgt rett etter at forlovelsen ble offentliggjort.

Relevante saker videre:

Lagerfeld skaper overskrifter:- Ingen vil se tykke modeller på catwalken

Rosa diamant satte auksjonsrekord. Les mer her!

Publisert:

Finn mer innhold om: