Sjekk Mette-Marits Prada-øredobber - stjel stilen på budsjett

Kronprinsesse Mette-Marit har sikret seg sesongens hotteste tilbehør - luksusøredobber fra Prada. Nå kan du gjøre det samme, uten å tømme lommeboka.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Mette-Marit er kjent for sin designergarderobe, som hun nylig har utvidet med et par gigantiske øredobber fra italienske Prada. Øredobbene dukket først opp under Pradas sommervisning for 2012 og ble like etter utropt til sesongens «må ha»-øredobber i moteverdenen. minMote har funnet rimelige varianter av øredobbene, slik at også du kan smykke deg som en prinsesse i sommer.

LES OGSÅ:Slik får du Mette-Marits rådyre stil på budsjett

Eksklusive roser

«Denne måneden elsker vi de nydelige, glitrende øredobbene fra Pradas sommerkolleksjon», skriver motemagasinet Grazia Daily.

Kronprinsessen får også skryt av minMote-leder Sonia Hunaca Vold for den eksklusive ørepynten.

- Det er utrolig kult at kronprinsessen har sikret seg sesongens Prada-øredobber, det finnes virkelig ikke et mer trendy tilbehør akkurat nå. De store øredobbene har blitt et «mote-must» blant fashionistaer, men mange har også skaffet seg rimelige kopier, sier Vold.

For prislappen på herlighetene er stiv - øredobbene, som finnes i flere farger, koster i overkant av 3.000 kroner.

LES OGSÅ:Prislapp på Mette-Marits ny veske: 64.000 kroner!

Billigvarianter

Kjedebutikkene har imidlertid vært kjappe med å kopiere de trendy øredobbene, så det trenger ikke å koste skjorta å smykke seg som Mette-Marit. minMote-leder Vold tror imidlertid du bør være kjapt ute for å sikre deg de fineste kopiene.

- Mette-Marit har blitt et stilikon og ser nok en gang ut til å være svært oppdatert på motefronten. Om ikke H&M-kopiene er utsolgt ennå, vil de garantert bli det nå, tror hun.

Kronprinsessen har tidligere fått krass kritikk for sine rådyre kjoler og vesker fra eksklusive motehus som Valentino, Pucci og Prada. Samtidig har hun fått skryt både i Norge og i internasjonal motepresse for sin enorme stilutvikling, som har gjort henne til en av Europas best kledde prinsesser i manges øyne.

Publisert:

Finn mer innhold om: