Fasjonabel filmpremiere

Stjernene strømmet til når designer Tom Ford hadde premiere på sin filmdebut i London.

Mari Glans
Publisert:

Det må ha vært en av de mest fasjonable filmpremierene i London på lang tid, da Tom Fordsregissørdebut, «A Single Man», hadde premiere. Supermodeller, designere og andre kjendiser sto i kø for å se filmen og delta på etterfesten.

Tom Ford var et av moteverdens heteste navn på 90-tallet fram til 2004. Han var kreativ direktør for Gucci og Yves Saint Laurent, og er mannen som bygget opp Gucci til den luksuriøse og suksessfulle merkevaren det er i dag. For eksempel økte Gucci salget sitt med hele 90 prosent mellom 1995 og 1996 etter at Ford hadde tatt over.

Tom Ford avsluttet samarbeidet med motehuset i 2004 og started sitt eget merke, hvor han har lansert både duft, brillekolleksjoner og annet tilbehør for menn og kvinner.

Dette satser Gucci på i vår.Se bilder og video fra Guccis vårkolleksjon

Moteriktig publikum

Nå prøver han seg også som filmregissør, og han første film «A Single Man», hadde premiere i London tirsdag. Filmen er basert på romanen med samme navn, og har stjerner som Julianne Moore og Colin Firth i hovedrollene.

Filmpremieren tiltrakk seg et moteriktig publikum, både skuespillere, modeller og designere møtte opp for å se hva stjernedesigneren hadde fått til. Stella McCartney, Patrick Cox og Valentino var blant designerne på premieren.

I tillegg kom store modellnavn som Eva Herzigova, Elle McPherson og Kate Moss. Sistnevnte hang sammen med superfotograf Mario Testino, som måtte støtte partymodellen ut da de forlot etterfesten senere på kvelden.

Tom Ford har bekreftet ny damekolleksjon!Les mer om saken her!

Relevante artikler videre:

Ta vare på støvlettene dine!Les guiden her

Håret skades i kulda. Her er ekspertrådene

Flere hudpleietips!Slik forebygger du tørr hud

Lyst på noe nytt?Lag din egen partytopp!

Publisert: