Sommerens ti kuleste jeansplagg

Denim går aldri av moten. Er det noe som du helt sikkert kan investere penger i denne sesongen, er det et plagg i denimstoff. Et stoff med lengre holdbarhetsdato skal du lete lenge etter.

silje
Publisert:

Det var den avdøde designeren Yves Saint Laurent som utalte:" Jeg skulle ønske jeg hadde oppfunnet jeans". Sitatet er en av motens mest kjente og sier litt om hvor populært jeans og denimprodukter har vært i tidenes løp, helt fra den spede begynnelsen på 50-tallet.

MinMote.no - Norges største moteside

Hot med 80-tallet

Jeansmodellene og vaskene forandrer seg fra sesong til sesong. Denne sommeren skal det gjerne være bleket, slitt og lyst. Akkurat nå er det 80-tallet som regjerer motebildet med sine steinvaska jeans, jumpsuits og avklippede jeansshorts. Stjerner som Sienna Miller, Rachel Bilson og Diane Kruger bruker sine slitte jeansshorts til det meste.

MinMote.no - Norges største moteside

For de som ikke ønsker seg tilbake til Madonna og Michael Jackson sin storhetstid, finnes det andre alternativer som mørkere jeans eller søte sommerkjoler i jeanstoff. Vide bukser med høyt liv i ekte 70-talls stil er også kult. Bruk de med et belte i livet og en kort jakke. Eller hva med en shoppingveske i det kule stoffet? Når det kommer til denim er nemlig nesten ingenting umulig.

MinMote.no - Norges største moteside

Slik styler du:

En t-skjorte med print er kult til slitte skinny jeans, mens en olajakke passer perfekt over blomstrete kjoler på en kjølig sommernatt. Et olaskjørt kan brukes til det meste og liker du den maritime stilen, passer det fint med en topp med striper. Slitte boyfriendjeans styler du kult med en lys blazer og et par tøffe pumps. Tar du det helt ut, går du for en jumpsuit i denim med skyhøye hæler. Dress denimplagget opp og ned etter hjertens begjær, det passer tross alt til det meste.

MinMote.no - Norges største motesideFølg minMote på Twitter

Forhandlere:

Singer22.com

net-a-porter.com

Cubus.no

H&M.no

chipchop.com

laredoute.no

bikbok.no

ellos.no

forever21.com

Publisert: