Ukens trendsetter: Gala Gonzalez

Hun er en spansk superblogger som blir flydd inn for å kaste glans over moteuker og begivenheter. Møt Gala Gonzalez som står bak den populære bloggen Amlul.

silje
Publisert:

Navn: Gala Gonzalez

Yrke: Student/blogger

Blogg: Inside Am-lul`s Closet

Hvor: London

Spanske Gala Gonzalez (23) startet bloggen Amlul i 2004 og siden det har bloggen vært en stor suksess. Den spanske jenta som for tiden bor i London, jobber som modell, stylist og designer. Gjennom bloggen har Gonzalez fått en stor fanskare, berømmelse og mange muligheter. Hun blir flydd inn for å kaste glans over moteuker og for å delta på spesielle eventer. På tross av berømmelsen er den spanske bloggeren svært ydmyk og klar over alle fordelene med bloggingen, da minMote møtte henne i København tidligere denne våren.

- Bloggingen har gitt meg uante muligheter. Jeg har blant annet gjort flere motekampanjer for store spanske motekjeder, i tillegg til å bli intervjuet av moteblader som Vogue, Elle, Nylon, Glamour og mange flere. Min nyeste jobb er for luksusmerke Loewe, der jeg blant annet figurerer sammen med Pixie Geldof. Jeg jobber også som designer og kreativ leder for The Music Collection, det har jeg gjort de siste fire årene, sier Gala Gonzalez til minMote.

Du blir flydd inn til premierer, sitter på første rad under moteukene og jobber som modell. Er livet ditt glamorøst?

- Mange tror at livet mitt er veldig glamorøst og lite arbeid. For å være helt ærlig så kan det være veldig utmattende og slitsomt, det tar utrolig mye tid å se bra ut og style seg selv hele tiden. Det er mye jobb, selv om mange tror det kun er veldig flott og glamorøst. Men siden jeg elsker det jeg jobber med, så jeg vil nok aldri slutte!

Hvorfor startet du med bloggingen?

- Jeg startet å blogge i 2004 og kjøpte mitt eget domene litt senere. Navnet kom jeg opp med på Universitetet og det skulle spille på Lolita. Isteden høres det litt mer ut som et indisk takeaway navn, men det liker jeg enda mye bedre, sier motebloggeren.

Den spanske motebloggeren har en forkjærlighet for vesker og sko, og har en stor samling. Hun er også glad i hatter og smykker. Men denne våren er det spesielt et par type sko som får stor plass i garderoben.

- Jeg har allerede kjøpt alle cloggene jeg har sett som jeg liker, jeg elsker denne trenden. Men militærstilen holder jeg meg langt unna. Det er ikke så lenge siden siste runde og den trenden synes jeg personlig er veldig kjedelig, sier motebloggeren.

Silje digger tresko.Slik bruker hun cloggene!

Hva bør alle jenter ha i garderoben?

- Skinny jeans, store strikkeplagg og ballerinasko. Skinny jeans fordi de passer nesten enhver anledning, avhengig av hvordan du styler dem. Store strikkaplagg fordi de både kan gi en maskulin eller feminin look og ballerinasko fordi de passer til alle antrekk. Bare tenk på stilen til Audrey Hepburn, så utrolig gjennomført og flott. Men husk å investere i et par sko i god kvalitet som Repetto eller Chanel, tipser Gonzalez.

Slik får du Chanel-stilen på budsjett

Hvor henter du inspirasjon?

- Både fra stilikoner som Anita Pallenberg og Suna Portmand, men også fra andre moteblogger som Rumi Neely bak Fashion Toast, jentene bak Anywho er fantastiske og Fashionsquad, avslutter motebloggeren til minMote.

Relevante saker videre:

Ballerinasko er alltid fint. Her er noen av Siljes favoritter!

Denim er hot denne våren. Slik styler du denne kule vårtrenden

Publisert:

Finn mer innhold om: