Posh og Becks i sexy undertøysvideo

silje
Publisert:

Ekteparet Victoria (34) og David Beckham (35) er et av verdens mest sexy kjendispar. Nå kan du se video av ekteparets hete fotoopptak som undertøysmodeller for Emporio Armani.

Både David og Victoria Beckham har tidligere vært modeller for det kjente italienske motehuset og har begge millionkontrakter. David var først ute som modell for motehuset iført bare trusa, deretter sikret Armani seg også kona som sexy modell for undertøysmerket. Dette på tross av at Victoria selv har uttalt at hun synes at hun ser «fæl ut naken.» Bildene av ekteparet i bare undertøyet har gått som en farsott verden over, og skal på billboards i store byer som London, New York og Roma i nærmeste fremtid.

Vil du kle deg sexy som Victoria Beckham?Sjekk ut sommerens mest sexy trend her!

Sexy Video

Videoen som er lagt ut på youtube av Emporio Armani, viser ekteparet bli smurt inn med olje på settet til undertøysreklamen for høstkolleksjonen. Den dampende hete reklamen viser paret hygge seg på settet og du kan til og med få et glimt av leende Victoria, som er et sjeldent skue. Bildene er tatt i studio av samme fotografduo som tidligere, Mert Alas og Marcus Piggott. Bildene er så dampende hete at man kan lure på om de kommer til å skape trafikkork, når de kommer på plakater rundt om i verden.

Hun topper kåringene over verdens mest sexy kvinner.Sjekk looken hennes her.

Victoria Beckham har tidligere selv gjort suksess som designer. Både med jeanskolleksjonen for Rock & Republic og i 2008 da hun debuterte med en overraskende sofistikert kjolekolleksjon i New York.

Relevante artikler videre:

Gjør dere som Posh og Becks? Tar du med kjæresten på shopping?

Visste du at Victoria Beckham selger mest moteblader?

Ønsker du deg lengre hår? Nå er hairextensionstilbake i motebildet.

Problemer med å få den frisyren du vil ha?Slik får du den frisyren du vil ha!

Publisert:

Finn mer innhold om: