Vant antrekkskonkurransen- Stakk av med klær og Hove-pass

Lucas H. Weldeghebriel
Publisert:

I kåringen av årets sommeroutfit, har vi nå plukket de resterende vinnerne. Torsdag stakk Ann Cathrin Bjelkaasen av med Hove-pass. Nå har vi plukket ut vinnerne av Replay-klærne, samt de to andre andre Hove-passene.

Vinnerne:

Gunhild har det perfekte festivalantrekket med en blanding av nytt og gammelt. Hun er et eksempel på at man kan ha kul stil, selv på festival. Gunhild har en avslappet stil med korte shorts og tvinnede fletter i håret. En praktisk veske over skulderen, et vintagebelte og et par kule solbriller gjør denne looken til en vinner.

Gunhild stikker av med klær fra Replay til 2500 kroner!

Julie står for sommerens hotteste trend med slitte jeans og paljetter. I bukser fra Carlings som hun har fikset på selv, har hun et av sommerens kuleste antrekk. Den søte toppen fra Fretex passer perfekt inne i den glamorøse paljettjakken. Belte i livet fremhever det flotte antrekket.

Julie stikker av med klær fra Replay til 2500 kroner!

Ragnhild tør gå for en gjennomført 50-talls look. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene, og hår, makeup og klær er nøye planlagt. Vi synes Ragnhild er flott i den røde og hvite kjolen og at hun klarer å gjennomføre denne stilen med glans. De hvite blondestrømpene og valget av de hvite tøyskoene gjør dette til en original vinner.

Ragnhild får et Hove-pass + overnatting til seg selv og en venn/venninne!

Tusen takk til alle som sendte inn sine bidrag. Her var det mye flott å se på. Hadde vi hatt muligheten, ville vi premiert alle.

Følg minMote på Twitter.
Publisert:

Finn mer innhold om: