Hollywood Style Awards

Søndag var det tid for Hollywood Style Awards, som kårer årets beste og mest inspirerende innen mote og stil i Hollywood. Her er vinnerene og de beste antrekkene fra kvelden.

Mari Glans
Publisert:

Dette er sjette gang Hollywood Style Awards arrangeres, og bak prisutdelingen står Hollywood Life Magazine. Hvert år kårer magasinet de best kledde stjerne i Hollywood, med utgangspunkt i hvem som har utmerket seg stilmessig i året som har gått.

Hayden Panittiere, kjent fra TV-serien «Heroes», fikk prisen for «Young Hollywood Style Ikon», og stilte til utdelingen i en lys lilla silkekjole med bar rygg.

Disneystjernen Selena Gomez kom i en sort kjole fra Marchesa med store rosetter på skuldrene. Gomez fikk også en Style Award denne kvelden, og har det siste året utmerket seg som en av de mer stilsikre Disneystjernene i Hollywood.

Liker du stilen til Selena Gomez?Se flere antrekk fra Selena Gomez her!

Årets Style Siren

Kim Kardashian fikk prisen for «Style Siren of 2009», som ble utdelt av venninnen Robin Antin, mest kjent som hjernen bak suksessgruppen «The Pussycat Dolls». Kim Kardashian så nydelig ut i en hvit kjole med markerte skuldre og lange ermer.

Lauren Conrad dukket også opp, men var ikke nominert til noen pris. I stedet delte hun ut prisen for «Young Hollywood Stylemaker», som gikk til bestevennen Brody Jenner, også kjent fra MTV-serien «The Hills».

MinMote.no - Norges største moteside

Ærespris til Max Azria

Designer Max Azria fikk kveldens ærespris, «Fashion Visionary Honour». Azria har gjennom årene som designer bygd opp et eget klesimperium som består av 22 forskjellige merker. Max Azria er mest kjent som grunnleggeren av BCBG og er hjernen bak relanseringen av Hervé Léger, som har gjort stor suksess de siste to årene.

Andre som mottok pris denne kvelden, er blant annet Selena Gomez og Kelly Osbourne.

minMote møtte Max Azria under New York Fashion Week.Se video og intervju her!

Relevante artikler videre:

Flere gode tips om høstmoten! Sjekk ut minMotes nye høstserie!

Tips fra en supermodell! -Mote trenger ikke være komplisert!

Coco Chanel visste hvordan man skulle kle seg. Få stilen her!

På tide å rydde i garderoben? Få gode tips her

Publisert: