Leken hårpynt

Denne sesongen kan du virkelig leke deg med hårpynten. Velg store sløyfer, blomster eller hårbøyler med morsomme detaljer.

Mari Glans
Publisert:

Stort eller smått. Fargerikt eller svart. Denne våren kan du eksperimentere med hårpynt i alle slags fasonger, farger og størrelser. Sløyfer og synlig hodepynt har vært synlig imotebildet i flere sesonger nå, og trenden fortsetter også denne våren, skal vi tro designerene.

Sløyfer er favoritten

På vårens visninger fra Marc Jacobs, Luella, Chanel og Louis Vuitton for å nevne noen, ble det vist sløyfer og hodepynt i mange forskjellige varianter på catwalken.

Mens man forrige sesong kunne velge å vrake i alt fra fløyelshårbånd, til fjær, paljetter og glasstener, er det til våren sløyfer og blomster som gjelder. Den aller tydeligste trenden var sløyfene, som var små og enkle hos Louis Vuitton, store og pastellfargede fra Chanels haute couture-visning og fargerike i lakk hos Luella.

Dette blir hot i vår!Vårens 12 hotteste trender

Kjendisene som digger trenden

Flere designere har latt seg inpirere av Alice i Eventyrland denne våren, som i tegnefilmen hadde et bånd med sløyfe i håret. Vårens trendpynt for håret kommer ikke bare som silkebånd. Chiffon, plast, skinn og lakk er materialer som ble vist som hårtilbehør på catwalken.

Også kjendisene har falt for trenden med sløyfer i håret og hårbøyler. Victoria Beckham har blitt sett med flere hårbøyler med sløyfedetaljer på, som hun bruker nå hun vil pynte opp sin korte hårfrisyre. Katy Perry liker morsomt tilbehør, og har selvfølgelig også kastet seg over trenden og har brukt både sløyfer og store blomster i håret.

Denne farge gjør deg eldre.Les hele saken her

Kakestykke på hodet

Katy Perry har også brukt klær fra norske Fam Irvoll, som i flere sesonger har laget morsom og oppsiktsvekkende hodepynt. Både Lady Gaga og norske Samsaya har blitt fotografert med et kakestykke fra Fam Irvoll på hodet.

Andre kjendiser som liker synlig hodepynt er it-jenta Alexa Chung, Jessica Alba, Lily Allen og britiske Fearne Cotton. Her hjemme har Charlotte Thorstvedt flere ganger pyntet hår med sløyfer og hårbøyler i forskjellige varianter.

I vår er det lilla som gjelder!Les om makeup-trenden her!

Relvante saker videre:

Alle vil ha håret hennes.Finn ut hvilken «Gossip Girl»-jente det er !

Kle deg fint i vinterværet.Varme jakker gjør susen!

Ta vare på huden i kulda.Slik blir du vintervakker

Publisert:

Finn mer innhold om: