MinStil: Nnenna Echem

STREETSTYLE: Nnenna Echem fanget av en streetstyle-fotograf under Oslo Runway. Foto: Getty Images

Nnenna Echem (26) elsker å mikse det feminine og maskuline, og mener en blazer kan redde et helt antrekk. MinMote har tatt en prat med den stilfulle damen om hva som står øverst på ønskelisten og hvordan hun løser enhver kleskrise. 

Ingeborg Aspeli
Publisert:

I spalten MinStil snakker MinMote med velkledde og inspirerende folk om klær og stil. Vi har allerede tatt en prat med blant andre MAREN SCHIA, RAWDAH MOHAMED, og Andrea Rognstad, men nå er det Nnenna Echem sin tur.

Nnenna Echem er fra Oslo og ble nylig ferdig men en mastergrad i ledelse og organisasjonspsykologi. For tiden jobber hun som pleieassistent på sykehjem og blogger på nnennaechem.com. MinMote pekte på Nnenna som en av de nye it-jentene allerede i fjor, og har siden den gang markert seg enda mer på det norske motekartet.

Hvordan vil du beskrive din stil?
– Jeg vil nok si at min stil er en blanding av feminin og maskulin. Jeg elsker alt som er oversized og sneakers, men jeg liker også å blande det med feminine plagg, samt masse accessories.

Hva er nøkkelplagg i din garderobe?

– Definitivt blazer i forskjellige farger og mønstre. Kan redde et helt antrekk når jeg ikke vet hva jeg skal ha på meg.

Hanna Helsø
KLÆR

Hanna har 150 par joggesko

Hva er det dyreste du har i garderoben?
– Tror nok at det må være alle smykkene mine.

Hva består din «søndagsuniform» av?
– Søndager går jeg for totalt komfort, så min søndagsuniform består av en oversized T-skjorte som jeg går rundt i hele dagen, eller en oversized hettegenser.

Moschino x H&M. Foto: H&M.
KLÆR

H&Ms nye designsamarbeid

– Hvordan kler du deg på fest?
Kanskje litt mer avslappet enn det jeg gjør til vanlig vil jeg nok si. Kanskje en topp eller en kjole. Men jeg slenger alltid på litt rød leppestift.

Hva står øverst på ønskelisten?
– Det er en god del, men akkurat nå så står Balenciaga Track Trainers veldig høyt på ønskelisten, samt Claire Round Neck Coat som er en fuskepelsjakke fra det svenske merket Stand i leopardprint!

Hva er viktigst for deg når du kler på deg om morgenen?
– Definitivt at jeg føler meg komfortabel i det jeg har på meg.

Hva setter du på deg om du har kleskrise?
– Bukse, T-skjorte og en oversized blazer og sneakers. Gjerne med en del accessories til. Det slår nesten aldri feil.

Hva kan du aldri få nok av?
– Blazere, solbriller, øredobber og ringer.
Hva er det kjæreste du har i garderoben?
– Jeg er veldig glad i smykkene mine!

KLÆR

Leopardmønster

Hva er dine beste tips for å finne sin egen stil?
– Det jeg syntes er viktig er å finne klær du faktisk liker. Man trenger ikke alltid å tenke på hva som er trend, men også at man er komfortabel med det man har på seg.

Hvilken trender har du troen på i høst?
– Dyreprint er jo en stor hit. Dette kan man se overalt.

Publisert: