Elegant og fargesterkt

Farger, høy splitt og kombinasjonen av svart og hvitt var populært blant stjernene under lørdagens korrespondentmiddag i Det hvite hus.

silje
Publisert:

Mange av stjernene hadde valgt seg elegante antrekk i svart og hvitt, mens andre var mer vågale i farge og kjolevalg, under middagen som ble holdt i Washington. Den årlige middagen arrangeres av The White House Correspondents Association (WHCA), for å samle inn penger til stipendier og ære medlemmene av WHCA.

Røde toner

Den amerikanske førstedamen Michelle Obama strålte som vanlig og denne gangen i en lekker rød lang kjole fra Prabal Gurung. Den moteinteresserte førstedamen hadde valgt seg store armbånd og øredobber som eneste tilbehør, noe som resulterte i en utrolig flott kombinasjon. Michelle Obama var ikke den eneste som kom i rødt, skuespillerinnen Mariska Hargitay skinte også på rød løper i en rød kjole med asymmetrisk skjæring.

Rødt er flott om sommeren.Her er seks andre hotte vårtrender

Elegant

De fleste av stjerne hadde valgt seg lange og elegant kjoler for anledningen. Men noen var litt mer vågale enn andre. Både Kim Kardashian og Rosario Dawson satset på kjoler med høy splitt. Dawson valgte minimalt med tilbehør, mens Kardashian gikk for røde lepper, enkle armbånd og en liten, men trendy clutch. Skuespillerinnen Ashley Judd minte om en vakker sommerbrud på den røde løperen, i den flotte hvite kjolen og det oppsatte håret med blomsterdetalj.

På tide å variere frisyren?Slik varierer du frisyren din!

Judd var ikke den eneste stjernen som valgte hvitt, snart kinoaktuelle Kirsten Davis fra «Sex and The City2», skinte i en vakker vintage Balmain haute couture-kjole med en utsmykket topp, mens kollega Cynthia Nixon hadde valgt en enkel og klassisk kjole fra Calvin Klein. Jessica Alba var sofistikert i svart, signert Marios Scwhab. Flotte detaljer, metallisk tilbehør og oppsatt hår, gjorde Alba til en sikker vinner.

Farger og volum

Ikke alle stjernene var like heldige under lørdagens middag i Det hvite hus. Flere av stjernene som Scarlett Johansson og Michelle Pfeiffer hadde valgt voluminøse kjoler, som var alt annet enn flatterende. Både Johansen og Pfeiffer satte fart i spekulasjonene om lykkelige omstendigheter, da de entret den røde løperen.

Pudderfarger er en av vårens største trender. Slik bruker du de duse sommerfargene!

Jessica Simpson dukket opp i en gul cocktailkjole fra Carolina Herrera. Silkestoff er vanskelig å komme unna med og det kan se ut til at Simpson valgte en kjole i en for liten størrelse. På tross av dette, er kjolen et av de beste antrekkene vi har sett Simpson i på lenge. De hudfargede YSL-skoene og gullsmykker er flott tilbehør til den fargesterke kjolen. Nyhetsankeren Katie Couric hadde også valgt seg en sterk farge for anledningen og kom i en orange kjole med matchende øredobber. Gulldetaljene var med på å gjøre antrekket gjennomført for en slik anledning.

Relevante saker videre:

På tide med en opprydning i garderoben?Få gode tips her!

Stjernene digger militærjakkene.Slik får du stilen!

Røde lepper er alltid inn.Slik gjør du det

Publisert:

Finn mer innhold om: