Best og verst kledd på Tribeca filmfestival

Tribeca Film Festival i New York, som er Robert DeNiros hjertebarn, er i full gang og kjendisene strømmer til for å kaste glans over den anerkjente festivalen. Noen av kjendisene er mer glansfulle enn andre på den røde løperen.

silje
Publisert:

Best kledde

Fashionista Mary-Kate Olsen skuffer sjelden. Hun har en unik evne til å fornye seg, gang på gang. Vi elsker kjolen fra Nina Ricci, belte fra TopShop og de kule bandasjeskoene. Den lett oppsatte og rufsete frisyren er perfekt til antrekket. Den røde clutchen fra Nancy Gonzales gir en dose farge til det sorte.

Sarah Jessica Parker valgte å kanalisere sin indre Carrie på premieren til filmen "Wonderful World". Iført en enkel, men kul kjole fra designeren Narciso Rodriguez, et statementsmykke og et par rosa sko fra Christian Louboutin, får hun fortsatt vår stemme.

Stilige Diane Kruger valgte en haremsbukse fra Alexander McQueen og en topp, veske og smykker fra Chanel. De søte Mary Jane-skoene er kule til dette antrekket og vesken fra Chanel er vel en drøm for mang en moteinteressert jente. Skal du bruke haremsbuksen, er det slik det gjøres.

Modellen Angela Lindvall kledde seg i Chanel fra topp til tå, på middagen som var sponset av motehuset. Den korte kjolen med de karakteristiske ermene, er en spennende utgave av den lille sorte. De tøffe skoene er den perfekte brytningen til den søte kjolen og står høyt oppe på vår ønskeliste.

Verst kledde

Er det slik at en kan gå med hva man vil hvis man er designer eller rockestjerne? Muligens. Designer Justin Tranter tar det i alle fall helt ut på den røde løperen i dette antrekket. Grå tights, rutete skjorte, spisse ankelstøvletter og en haug med makeup synes å være designerens oppskrift på suksess. Vi synes dette blir litt vel i overkant mye.

Den vanligvis så søte Meg Ryan har visst glemt alle sine feminine sider hjemme. Det er ikke til å tro at dette er den samme damen som var på forsiden av InStyle i fjor. Skoene ser ut som et par avlagte herresko fra 90-tallet, dressen er krøllete og med helt feil snitt. De vide buksene som stopper over ankelen tar kaka. Hva i all verden tenkte du her, Ryan? Stylister rundt om i verden fryser nok på ryggen av dette bildet.

Den tidligere ER-stjernen Julianna Margulies blir nesten borte i denne satengkjolen, som går i ett med skuespillerens lyse hudfarge. De svarte strømpene til disse skoene er ikke kledelig og vi lurer litt på om Margulies glemte å sjekke speilet før hun gikk ut av døren. En ting er sikkert, du kan bedre enn dette Margulies!

Hvem får din stemme?

MinMote.no - Norges største moteside
Publisert:

Finn mer innhold om: