Du kan shoppe i garderoben til Oprah

Drømmer du om å eie Oprah Winfrey`s sko eller vesker, kan den drømmen nå bli virkelighet. Talkshow-dronningen auksjonerer nemlig bort deler av sin garderobe til inntekt for en av sine hjertesaker.

silje
Publisert:

Oprah Winfrey har ryddet i garderoben og funnet over 150 godbiter, som hun skal auksjonere bort på ebay. Det skriver People. Inntektene fra auksjonen skal gå til «Oprah`s Leadership Academy for Girls», som er en skole for jenter i Sør-Afrika. Skolen er inspirert av Oprah Winfrey`s egen bakgrunn og skal gi fattige jenter flere muligheter ved hjelp av utdannelse og lederkurs.

På tide å rydde i garderoben? Få gode tips her!

Populær auksjon

I siste utgave av O Magazine, røper den profilerte TV-stjernen at hun selv har blitt overtalt av stylister til å prøve mange trender som ikke har passet hennes stil. Resultatet er en storrengjøring av en kjempegarderobe med hjelp fra magasinets kreative direktør, Adam Glassman. Og Oprah sparer ikke på kruttet når hun har plukket fra garderoben. Merker som Manolo Blahnik, Prada og Dolce & Gabbana, er bare noen av skoene som ligger ute for salg. Oprah har også plukket ut jakker, kjoler og bluser som hun har brukt på showet og som har spesielle minner for stjernen.

Noen av auksjonene er svært populære og er allerede oppe i svært så stive beløp. Spesielt designerskoene og veskene er blant de mest populære plaggene i auksjonen som varer til 11.mars.

Relevante saker videre:

På tide med noe nytt i vårgarderoben?Her er 10 fine tips!

Lurer du på hva som blir vårens trender?Her er 12 sikre vårtrender.

Stjernene er ofte ute med de siste trendene.Se de tøffe antrekkene fra London Fashion Week!

Publisert: