Ti tøffe vinterjakker

Hold deg varm og fin i kulda med en tøff vinterjakke. Utvalget er stort og det er mye å velge i. I vinter kan du holde varmen i fuskepels, parkas eller boblejakke.

silje
Publisert:

Fuskepelsen

Fuskepelsen er høsten og vinterens hotteste trendplagg. En fuskepels holder deg varm og stilig hele vinteren. Kjøp jakken gjerne litt stor, så du får plass til ullgensere og kardigans under jakken. Leopardmønster er hot, men også brunt, grått og svart er fine farger i vinter. En fuskepels gjør deg glamorøs på veien til julebordet og du slipper å ha lag på lag med klær over partykjolen.

Leopardmønster er hot. Slik bruker du høstens store trend!

Boblejakka

Boblejakken fra det glade 80-tallet er tilbake. Har du en gammel jakke på loftet, er det bare å tørke støv av denne favoritten. Men skal du kjøpe nytt, er dagens utgaver er litt mer oppdatert og nedtonet enn den ekte 80-tallsstilen. Sats på en innsvinget kort jakke med hette eller en lang innsvinget kåpe med belte i livet. Lilla, mørkeblå og grått er fine vinterfarger.

80-tallshypen er fortsatt i vinden. Her er 9 andre kule høsttrender!

Ullkåper

De sporty jakkene er ikke for alle. Mange foretrekker fine kåper og jakker gjennom vinteren. En kåpe kan holde hele vinteren, hvis den er varm nok. Hvis du skal kjøpe ull, lønner det seg å være nøye når du ser på prosenten av ull i jakken. Jo høyere prosent, jo varmere er kåpen. Kjøp gjerne kåpen litt stor enn for liten, så du får plass til varme gensere eller kardigans under jakken. A-form med snitt under bysten er perfekt for litt større størrelser. Lilla, rødt eller sterk rosa lyser opp i vintermørket. Farger som grått, svart, beige eller tweedmønster er klassikere som aldri går av moten.

På tide med en ny kåpe? Her er 10 flotte kåper!

Parkas

Parkasen går alltid ut og inn av motebildet og var å se på flere catwalker denne høsten. Dsquared2 hadde de tøffeste variantene og den rette feminine grunge-looken. Men du finner lett en like fin jakke hos billigkjedene. En parkas i den originale grønnfargen med fuskepels på hetten er en sikker vinner i vinter.

Silje digger denne trenden. Sjekk ut bloggen her!

Duffelkåper og jakker

Duffeljakken er tilbake. Gå for en lang variant med fuskepelsdetaljer på hette og ermer, eller kortere jakke i en sterk rød eller neonrosa farge med de karakteristiske duffelspennene.

Stjernene elsker rødt. Få inspirasjon til julebordet!

Saueskinndetaljer

I høst og vinter skal det være sausekinndetaljer på krage og ermer på jakkene. Om det er imitert eller ekte er opp til deg. Gå gjerne for en tøff allværsjakke eller en skinnjakke med kule detaljer.

Sporty

En sporty vinterjakke er et must for aktive jenter i vintersesongen. Vannavstøtende, vindtett og varme stoffer er bare noe av det produsentene kan by på. En sprek jakke i en sterk farge eller i et kult mønster holder deg varm og fin gjennom vinteren.

Aktuelle saker videre:

Kari Traa designer klær for jenter som tør.Les saken her!

Dårlig vær betyr ikke dårlig klær.Vi viser deg hvordan du kler deg tøft i regnværet

På tide med et par nye vinterboots? Sjekk ut våre favoritter her!

Publisert: