Lady Gaga udødeligjort i åtte kostymer

silje
Publisert:

Mens andre kjendiser vanligvis blir udødeliggjort i én voksdukke, fikk moteikonet Lady Gaga hele åtte eksemplarer i forskjellige kostymer da figurene ble avdekket over hele verden i går.

Ambisiøs lansering

Popstjernen Lady Gaga (24) er kjent for sine overdådige, avantgarde og teatralske kostymer. I går ble popstjernens voksfigurer avdekket i åtte ulike Madame Tussauds-museer - i London, New York, Las Vegas, Hollywood, Amsterdam, Berlin, Shanghai og Hongkong. Og moteikonet har ulike og ikoniske antrekk fra sin karriere på hver dukke. Lanseringen var den mest ambisiøse i vokskabinettets historie. Det kjente museet har sørget for å holde avdukingen og valg av voksdukker hemmelig så lenge som mulig.

- Det har vært en utfordring å holde åtte lanseringer hemmelig, men det ser ut som fansen til Lady Gaga synes hemmeligholdelsen var spennende, sier Tussauds manager Edward Fuller til Daily Mail.

- Etterspørselen om å inkludere Lady Gaga i Madame Tussauds sin samling har vært overveldende, og vi ville mer enn gjerne etterkomme ønskene fra fansen.

En av verdens største popstjerner ble foreviget i noen av sine mest kjente antrekk, som telefonhatten designet av Phillip Treacy, en hudfarget bodysuit fra Maison Martin Margiela og den blonde hårhatten, som var en blanding av sangerens eget hår og en parykk.

Vakte oppsikt i kjøttkjole. Lady Gaga gjør det igjen!

Nært samarbeid med kjent designer

Designeren Phillip Treacy har jobbet nært med Lady Gaga ved flere anledninger og designet blant annet hodeplagget til popstjernen for Brit Awards 2010, samt den spesielle telefonhatten, som bare er en av stjernens antrekk som har fått mye oppmerksomhet over hele verden. Derfor var det også naturlig for Madame Tussauds å velge den kjente hattemakeren som samarbeidspartner til prosjektet.

- Vi er veldig glade for samarbeidet med Phillip Treacy. På den måten sørget vi for at resultatet ble så likt originalen som mulig, sier Fuller.

Moteikonet jobber for tiden med et nytt album. Tidligere i høst gjestet hun Oslo for to konserter i forbindelse med Europa-turneen «The Monster Ball Tour». Neste år skal Lady Gaga for andre gang fronte Viva Glam for kosmetikkmerke MAC, der deler av inntektene går til MACs Aids-fond. Lady Gaga har også blit udødeligjort av «Entertainment Weekly» som den polulære dukken Barbie i noen av sine mest ikoniske antrekk fra 2010.

Relevante saker videre:

Lady Gaga digger norsk designer!

Mer Gaga? Se alle Lady Gagas elleville kostymer!

Publisert:

Finn mer innhold om: