15 fargerike sko for sommeren

La føttene stjele oppmerksomheten i sommer. Et par fargerike sko kan løfte ethvert kjedelig antrekk, og er et av sommerens absolutte must haves. Her er 15 gode eksempler til inspirasjon.

Mari Glans
Publisert:

Det er mange forskjellige trender innen sko denne sommeren, men dette er sesongen for de fargeglade skoene. Statementsko er den store trenden, og her passer sko i livlige farger perfekt inn. Andre skotrender er gladiatorsandaler, pumps med åpen tå, skyhøye hæler, platåsåler og detaljer som frynser og nagler.

Gladiatorinspirert

Gladiatorsandalene har vært en stor sommertrend de siste årene, og trenden fortsetter også i år. Oppdater galdiatortrenden med et par sandaler i en frisk farge, i steden for standardfargene brunt og sort. De lyse pastellfargene passer perfekt til sommerbrune føtter!

MinMote.no - Norges største moteside

SKO: Blå sandaler fra Asos.com kr 450, lilla sandaler fra lillevinkelsko.no kr 1198, mintgrønne sandaler fra Asos.com kr 650, rosa sandaler fra Bianco kr 500 og gule sandaler fra Faith/asos.com kr 750.

Flate sko

Lave sko er helt klart mest behagelig og praktisk til hverdags. Frisk opp de lave skoene med farger, så trenger ikke hverdagen å føles like kjedelig. Enten du velger lave sandaler eller lave tøysko, alternativene er mange. Detaljer som frynser, nagler og skinnende stener gir det lille ekstra.

Les mer på minMote.no: Hot akkurat nå: Nagler

Partysko

Til fest gir man blaffen i vonde sko og gnagsår, da er det fram med de høye hælene. I år skal hælene helst være så høye som mulig. Velg et par sko med litt platåsåle foran, så slipper skoene å føles for høye. Sko med åpen tå er en viktig trend i sommer, så sats på en fargerik neglelakk på tærne for å sette prikken over i'en.

Her er sesongens heteste negletrender

Følg minMote.no på Twitter!MinMote.no - Norges største moteside
Publisert:

Finn mer innhold om: