Se minMote-redaksjonens novemberfavoritter

Fuskepels, «den lille sorte» og høye hæler står på ønskelisten for november. La deg inspirere av minMote-redaksjonens ønskeliste før julebordsesongen setter inn.

silje
Publisert:

Mari

- Jeg trenger en ny kjole før festsesongen starter, og denne «lille sorte» fra Acne er enkel og anvendelig med kule detaljer. Ankelboots er de beste partyskoene når snøen kommer, og disse har perfekt høyde og er kule uten å koste skjorta.

- Høstens fineste kardigan er denne, og selv om den koster litt vil jeg bruke den så ofte at det veier opp for det. Jeg må også bytte ut dagkremen med en litt rikere variant i høst. Denne kremen har vært en favoritt i flere år, og den gir masser av beskyttelse og fuktighet til tørr hud.

Den lille sorte passer uansett form og alder.Se saken her!

Hanne

- Jeg er tilhenger av å pynte meg litt i hverdagen. Derfor liker jeg kjøp som er fine nok til fest, men også kan brukes på jobb. «Den lille sorte» er en stilsikker klassiker til høye hæler på fest, men like kul til boots på jobb. Jeg blir ikke lei av nagler på en god stund ennå. Synes disse slangeskoene med nagler og krystaller er helt rå. Små draktjakker får jeg aldri nok av. Denne er nett og pyntet, men denimstoffet gjør den også passe avslappet. Også er den veldig fin til sort.

Problemer med å finne riktig størrelse i jeans?Les denne saken!

Silje

- November er en fantastisk måned med mye moro. Tipper at det er flere enn meg som skal på et par fester og julebord, og da er det viktig at partyantrekket er i boks. Denne blondekjolen er den perfekte «lille sorte» for meg og de rå skoene setter spiss på antrekket. Jeg ønsker meg både et armbånd og sebravesken fra Jimmy Choo-kolleksjonen, men jeg orker ikke alt maset rundt så ender vel opp å bestille meg tingene på nett. Jeg klarer nok ikke å droppe lippglossen helt ennå, men denne rosa leppestiften er i allefall en ny favoritt i sminkepungen.

Røde lepper er hot.Silje liker Jerry Hall-looken.

Merete

- Jeg trenger en kjole til jeg skal i operaen i Wien. Denne jakken er anstendig samtidig som den er sexy og vil passe like godt i operaen som på julebord.

- Til kjolen vil jeg ha disse flotte skoene. Jeg liker de blå, men kanskje røde vil jazze opp antrekket enda mer. I denne fine fuskepelsen vil jeg holde varmen nå når kulda setter inn.

Fuskepels holder deg varm i vinter.Her er noen av våre favoritter!

Relevante artikler videre:

Alle snakker om Jimmy Choo for H&M. Se Silje teste kolleksjonen her!

Stjernene digger Minx-negler.Sjekk trenden her!

Lårhøye støvletter er et must i høst.Slik bruker kjendisene trenden

-Jeg kler meg etter humøret!Møt ukens trendsetter

Publisert: