Stjel stilen til Olivia Palermo

STJEL STILEN: Olivia Palermo kler seg seg klassisk og vakkert. ( Foto: AFP, PA, Reuters/Scanpix)Olivia Palermo er kjent som "den onde heksen" i MTV-serien "The City". Sositetsdamen Palermo har en klassisk stil og figurerer på ofte på nettsteder rundt om i verden. I serien "The City" jobbet Palermo sammen med Whitney Port, for den kjente designeren Diane von Furstenberg i New York. Den tidligere modellen er ofte å se i arbeidsgiverens karateristiske design. Hun liker å kle seg i klassiske antrekk, men tilsetter alltid noe ekstra. Hun vet at et par skyhøye pumps setter spiss på det meste og er ofte å se på shopping hos Christian Louboutin og Yves Saint Laurent. Les også: Finn bikini til din kroppsfasong

Kombinerer dyrt og rimelig

silje
Publisert:

Palermo benytter enhver anledning til å gå på premierer. Men selv om hun er datter av en eiendomsmagnat og har mye penger å shoppe for, er hun flink til å sette sammen ulike antrekk av det hun allerede har i klesskapet. På bilder fra premierer og fester ser du ofte denne jenta i de samme skoene, men med et nytt antrekk.

MinMote.no - Norges største moteside

Selv om hun elsker dyre designerklær, er hun også flink til å blande dyrt og billig. Hun handler gjerne sko hos de rimelige skokjedene Steve Madden og Nine West. Hun supplerer også med unike favoritter fra vintagebutikker. Et av favorittsmykkene hennes er et vintagekjede hun fant i en butikk til 300 kroner.

Detaljene teller

Palermo er i tillegg dyktig til å variere sin hårfrisyre, og vi ser henne ofte i forskjellige flette oppsettninger. I tillegg vet hun at velstelte negler og neglelakk i forskjellige farger, er en moteoppdatering som koster lite.

MinMote.no - Norges største moteside

Slik får du stilen

Stilen til Palermo er klassisk, men alltid med en liten tvist. Palermo vet at det er detaljene som teller, enten det er en kul fletteoppsats, røde negler eller et par statementsko. Palermo er ofte å se på den røde løperen i kjoler. Da velger hun ofte en clutch i en annen farge, et stort smykke og et par kule sko. Omslagskjolen i en dus farge er perfekt denne sommeren, den kan du pynte opp til fest eller bruke til hverdags med flate sandaler.

I ukedagene velger Palermo en stil som passer seg på kontoret. Palermo er ofte å se i kombinasjonen shorts, så vi antar at det er favoritt. Shorts og vest er flott på kontoret i sommervarmen. Synes du det blir for avkledd, bytter du vesten med en klassisk blazer. Brett opp ermene på blazeren for en mer avslappet stil.

Publisert: