Hot i rosa

Kronprinsesse Mette-Marit gjør som kjendisene, kraftige rosatoner er nemlig stjernenes sommerfavoritt på den røde løperen.

Mari Glans
Publisert:

Kronprinsesse Mette-Marit lyste opp i rosa da hun ankom finalen i Melodi Grnad Prix lørdag. Den knelange kjolen matchet den for anledningen rosa løperen perfekt, og fargen var både et sommerlig og kledelig valg til Kronprinsessen.

Se Mette-Marit på rød løper!Strålte i rosa kjole

Og kronprinsesse Mette-Marit er langt fra den eneste som velger den friske fargen på den røde løperen. «Sex And The City»-stjernen Kristin Davis valgte en rosa vintagekjole fra Jean Desses til New York-premieren på den nye «Sex og Singelliv»-filmen. Kjolen er fra butikken Decades Inc i Los Angeles, som spesialiserer seg på glamorøse vintagekjoler fra kjente designere.

Skuespiller Michelle Rodriguez vaglte også gulvlangt og fuksiarosa da hun deltok på et arrangement i New York nylig. Legg merke til de rosa skoene som matcher kjolen helt perfekt.

Rødt gjelder også.Se stjernene som velger rødt

Flere rosatoner gjelder

Mange tenker automatisk at de kraftige rosatonene passer best til solbrun hud. Diane Krüger beviste at fargen er like lekker til helt lys hud under filmfestivalen i Cannes. Her hadde hun på seg en fuksiarosa kjole med sort bustier fra Jason Vu.

Men også andre rosatoner gjelder denne sesongen, noe som passer for dem som synes fuksia blir litt for kraftig. Gwyneth Paltrow valgte en mer nøytral rosatone på kjolen sin fra Prada til 2010 National Movie Awards i helgen. Også hun valgte å matche skoene med kjolen.Les mer om kjoletrender og styling i Trendguiden!

Finn festkjolen som kler deg best!Dette passer til din fasong

Relevante artikler videre:

La neglene synes i vår!Her er de hotteste neglefargene

Stor moteguide!Her er trendene som gjelder til våren

Lilla er hot på øynene i vår!Slik får du looken

Den hotteste hårfargen!Platinablond vår

Publisert: