Lady Gaga stjal showet

I en spesialdesignet kjole fra Armani Privé, stjal Lady Gaga som forventet showet på den røde løperen under Grammy-utdelingen i natt.

Mari Glans
Publisert:

Popstjernen som er kjent for sin eksentriske stil, var nominert til fem priser og fikk to av dem under nattens Grammy Awards. Hun kuppet likevel den røde løperen, i en spesiealdesignet kjole fra Giorgio Armani Privé. Kjolen er dekket av Swarovski-krystaller og skal være inspirert av solsystemet. Looken ble komplett med de glitrende skoene med skyhøy platåsåle og stjernen hun holdte i hånden, og Lady Gaga klarte å beholde sin egen look i den spesielle kjolen.

MinMote.no - Norges største moteside

Beyonce skrev Grammy-historie da hun vant hele seks priser i natt. Hun gjorde det i en åletrang kjole fra Stéphane Rolland i lys silke med en glidelås i fronten som justerte utringningen. Hun kombinerte kjolen med gigantiske gulløredobber og nybleket hår.

Glidelåser er hot i år!Slik skal du kle deg i 2010

Rihanna hadde alle øyne rettet mot seg under årets utdeling, det var nemlig på denne kvelden i fjor at hun ble banket opp av sin daværende kjæreste, Chris Brown. Rihanna entret den røde løperen med stil i en hvit kjole fra Elie Saab Haute Couture. Kjolen har åpen rygg og fjærdetaljer helt opp til halsen, og skuldrene er markerte i ekte Rihanna-stil. Den rocka hårfrisyren og sminken balanserte ut kjolen på en perfekt måte.

MinMote.no - Norges største moteside

Kom i Beckham-kjole

Nykommeren Lea Michelle, kjent fra TV-serien Glee, var en av mange som valgte kort kjole, men var en av de få som var heldig med resultatet. Den marinablå kjolen er fra Romona Keveza, og det draperte chiffonstoffet over den ene skulderen gir kjolen et lekent og gjennomført preg. Hun kunne ha valgt litt mer spennende sko til, men de sorte pumpsene fra kjendisfavoritten Brian Atwood er et trygt og enkelt valg.

Taylor Swift vant fire priser i natt, og strålte på den røde løperen i en glitrende, blå kjole fra Kaufman Franco. Kjolen hadde en nydelig utringning med stroppene nedenfor skuldrene, og både smykkene, frisyren og sminken var et godt valg til en så prangende kjole.

MinMote.no - Norges største moteside

Katy Perry hadde på seg en pudderfarget kjole fra Zac Posen med paljettblomster i gull og åpen rygg. Den lille gullclutchen var perfekt tilbehør.

Jennifer Hudson er en av mange kjendiser som har falt for kjolene til Victoria Beckham. Tidligere har denne sorte kjolen blitt sett på Victoria Beckham selv og Blake Lively. Kjolen kler formene til Hudson helt perfekt og framhever midjen hennes på en god måte. De sorte strømpebuksene ødelegger litt av inntrykket, men den rosa leppestiften frisket opp looken.

MinMote.no - Norges største moteside

Relevante artikler videre:

Slik skal det gjøres!Se stjernenes valg fra Golden Globe

Flere bisarre antrekk!– Hun så ut som en lampe

Dette gjelder på den røde løperen!Se trendene fra SAG Awards

Publisert: