Nå er høy hals trendy – her er 10 hvite favoritter

MED HALS: Sonias genser er fra Zara og koster 559 kr. Øverst fra venstre: Lindex, 199 kr. Zara, 399 kr. KappAhl, 349 kr. Nederst fra venstre: Mango, 399 kr. H&M, 399 kr. Designers Remix, 1200 kr. Foto: @minmote_sonia (Instagram) / Produsentene

Den høyhalsede genseren er høstens mest praktiske trend. minMote har plukket ut ti varianter i delikate kremtoner.

Martine Haug Nysether
Publisert:

Ingenting er bedre enn en lun og deilig genser når dagene blir kjøligere. Ikke bare hjelper den deg å holde varmen, men nå er den tykke genseren hetere enn noen gang. Spesielt en gammel slager, som du sannsynligvis har i skapet allerede.

Gensere med høy hals ble sett på catwalken da Stella McCartney og Céline viste fram årets høst- og vinterkolleksjoner. Hvittoner var også sterkt representert på catwalken, blant annet hos Altuzarra, Derek Lam, Proenza Schouler og Isabel Marant. Et hot tips er å style den hvite høyhalsede genseren med plagg med minimalistiske snitt.

minMote-leder Sonia Huanca Vold er svært begeistret for det praktiske plagget, som kan styles på mange ulike måter.

- Jeg har allerede investert i flere genservarianter med hals denne sesongen. Jeg har også brukt noen av dem til skjørt når jeg skal pynte meg. Til hverdags fungerer de godt til både løse boyfriend-jeans og smale dressbukser, sier Huanca Vold.

TYNT ELLER TYKT: Fra venstre: Cubus, 299 kr. Samsøe Samsøe, 899 kr. Acne, 1800 kr. Bik Bok, 299 kr. Foto: Produsentene

Genseren kommer i alt fra røffe og grove ullvarianter til tynnere strikk i bomull. minMote-lederen ser ingen grunn til at man ikke kan kjøpe en genser i et lettere stoff, som gjør at genseren kan brukes før den verste kulden setter inn.

- Jeg kjøper gjerne en litt løs variant slik at jeg også får plass til en ullundertrøye under. Da holder jeg meg god og varm, samtidig som jeg kan bruke genseren på varmere dager.

Publisert:

Finn mer innhold om: