Sjekk Mette-Marits Valentino-kåpe til 24.000 kroner

Kronprinsesse Mette-Marit (38) elsker Valentinos rådyre blondeplagg.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Det viste hun nok en gang under bryllupet til kronprins Guillaume og hans Stéphanie i Luxembourg i helgen. I lørdagens kirkebryllup hadde gjestene byttet ut gallaantrekk med elegante formiddagsantrekk og hodeplagg for kvinnenes del. Mens hun kvelden før tok pusten fra alle i en glitrende Pucci-kreasjon, tonet Mette-Marit det kraftig ned i kirkebryllupet.

Da hadde hun på seg en knelang blondekåpe fra en av sine favorittdesignere, italienske Valentino. Kåpen matchet hun med et festlig hårbånd og hudfargede pumps fra kjendisfavoritten Christian Louboutin. Kåpen kommer egentlig med en pelskrage, som kronprinsessen hadde tatt av. På nettbutikken Farfetch.com ligger nøyaktig samme kåpe ute til salgs, med en prislapp på drøye 24.000 kroner.

Bakgrunn:Mette-Marit på galla i ny kjole til 100.000 kroner – se hennes Valentino-garderobe

Prisen på et par Louboutins ligger på mellom 4000 og 5000 kroner.

Mette-Marit har lenge hatt en forkjærlighet for Valentino og blonder. Tidligere i år valgte hun en rosa Valentino-kreasjon med blomstermønster på en HIV/AIDS-konferanse i USA, mens hun gikk for et mørkt blondeskjørt i Valentino-stil på årets NHO-konferanse.

Etter hva minMote erfarer har også kronprinsessen truffet Valentino selv en rekke ganger. Han bekreftet dessuten at de er venner i 2008.

– Det har vært mitt privilegium å skape klær for så mange, mange vakre kvinne, sa han da.

– Også den norske kronprinsessen?

– Å, ja! Hun er en meget god venn av meg, bekreftet den italienske moteskaperen.

Det er ingen hemmelighet at Valentinos faste kunder får rabatter hos luksusdesigneren, men nøyaktig hvor mye Mette-Marit betaler er ikke kjent.

Les også:Mette-Marit menger seg med norsk elite i New York

Kronprinsessen har dessuten en rekke andre Valentino-kreasjoner i garderoben, både aftenantrekk og klassiske formiddagskjoler. Mette-Marits eksklusive smak har tidligere fått ekspertene til å rase, mens hun har fått status som moteprinsesse hos utenlandske nettsteder som Huffingtonpost.com og Redcarpet-fashionawards.com.

Sistnevnte skriver dette om kronprinsessens nye Valentino-kåpe:

«Man skal alltid se opp for henne (Mette-Marit, red.anm.) så vi ble litt skuffet over dette antrekket».

Motenettstedet er imidlertid fulle av lovord om gallakjolen fra kvelden før. «Hun er tilbake på toppen og ser naturlig vakker ut i en rød Emilio Pucci-kjole med glitrende detaljer og flytende chiffon-skjørt. Alt fra tilbehøret til de røde leppene fungerer til en slik anledning», skriver de.

Les også:

MinMote.no - Norges største motesideMinMote.no - Norges største motesideMinMote.no - Norges største motesideMinMote.no - Norges største moteside
Publisert: