Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

Fem deilige strikkegensere på budsjett

Strikk3

På tross av at vårkolleksjonene har begynt å komme i butikk, er det fortsatt bitende kaldt. Derfor har MinMote funnet de fineste strikkegenserne i butikk til under 500-lappen.

Caroline Andrea Furu
Publisert:
Strikk3

GRÅNYANSER: Blogger Cathrine Heienberg kombinerer flere strikkematerialer i forskjellige gråtoner. Foto: Cathrine Heienberg/Cathinthecity.com

Strikk3

Oversized strikkegenser fra Zara. Foto:Produsenten

299,-
Gå til butikk

Nylig skrev vi om hvilke kupp du bør sikre deg på januarsalget, og ikke overraskende var strikkegenseren en av dem.

På visningen til Christopher Kane i vår, hadde flere av modellene på seg store, ensfargede strikkegensere, og utenfor visningene kunne man se bloggere og kjente motepersonligheter i strikkegensere over kjoler og skjørt.

I julen fant vi frem de morsomste julegenserne i butikk, og skrev også om baseball-genseren som for alvor ble populær etter at Tone Damli hadde den på seg på Idol.

Les også:Snøen er tilbake - her er skoene du trenger!

Genseren kommer i mange fasonger og størrelser denne sesongen, men en ting er sikkert; den skal være stor, varm og behagelig.

Gjør gjerne som bloggeren Cathrine Heienberg bak bloggen Cath in the city, og kombiner forskjellige typer ull i forskjellige gråtoner.

Nedenfor har vi funnet frem fem av de fineste genserne på budsjett nå (flere av dem er også på salg!). Hvilken er din favoritt?

Strikk1

Grå genser med alpaca og ull fra Weekday. Foto: Produsentene

Strikk1

Hvit strikkegenser fra Gina Tricot. Foto:Produsentene

99,-
Gå til butikk

En strikket genser er det perfekte hverdagsplagg, men trenger ikke å være kjedelig av den grunn. Bruk den til jeans, over et utsvingt skjørt eller over en pyntet kjole for å tone ned antrekket.

Strikk2

God og varm strikkegenser fra Weekday. Foto:Produsentene

Strikk2

Lys grå genser fra Selected Femme hos Nelly.com. Foto:Produsentene

499,-
Gå til butikk

Det beste med disse genserne, er at man lett kan skape kontraster og struktur i antrekket når man har den på seg. Kombiner den med skinnskjørt eller skinnbukser for et røffere uttrykk, eller gjør antrekket mykere ved å kombinere den med et plagg i silke eller et stoff med glatt overflate.

Publisert:

Finn mer innhold om: