Se minMote-redaksjonens sommerønsker

minMote-redaksjonen er mer enn klar for sommer og sol. Se hvilke godbiter vi håper å fylle shoppingvesken med i løpet av ferien.

Butikkene bugner av fargerike bikinier, løse sommerkjoler og lekre sandaler. minMote skal selvsagt holde deg oppdatert på siste motenytt hele sommeren, men vi håper også å få tid til litt sommershopping. Kanskje finner du noe du liker på våre ønskelister?

Sonia Huanca Vold, minMote-leder

– For ikke så lenge siden holdt jeg på å kjøpe de dyre, men fantastiske gullringene fra Balenciaga. Heldigvis tok jeg til fornuft, for nå har jeg funnet noen fine budsjettvarianter. Disse kommer til å passe perfekt til solbrun hud!

– Jeg har allerede flere par Chanel-espadrilles i skohyllen. Ikke bare er de fantastisk kule å se på, men de er også veldig behagelige å gå med. Dessverre er de utsolgt nesten overalt, men jeg skal nok klare å spore opp et par til.

– Når jeg drar til LA i sommer har jeg planer om å la både bikinien og neglene matche all iskremen jeg skal spise. Jeg tar ferie sent i august, så jeg håper Louis Vuitton har fått inn denne vesken fra høstkolleksjonen. Den er nok for dyr til å bli med hjem, men jeg vil i alle fall klemme litt på den.

Martine Lunder, journalist

– Jeg elsker bikinier, og kan rett og slett ikke få nok av dem. Vanligvis sverger jeg til de rimelige variantene, men akkurat nå troner en mønstret Missoni-bikini på toppen av ønskelisten. Fargene, fasongen, kvaliteten... Ja takk!

– Årets sommerferie går til New York, og der har jeg planer om å spise frozen yoghurt med masse snop på toppen fra Pinkberry hver eneste dag - verdens beste yoghurt-is! Jeg må også ha med noen flate sko som ikke gir meg gnagsår, så de lekre Zara-sandalene er perfekte.

– I sommerferien har jeg også tenkt til å ta meg tid til å ordne neglene skikkelig, og jeg har lenge hatt lyst til å prøve Ciatés «caviar» manikyr i fargen Tutti Frutti. Den råeksklusive armbåndet fra Hermés forblir nok på ønskelisten, men det er jo lov å drømme litt også.

Rut Helen Gjævert, videoansvarlig

– I sommer vil jeg suse på sykkel fra park til park i deilige Oslo by. Komfortable klær er helt essensielt, og både nye tøysko og en snekkershorts står høyt på lista. I dag finner man så mange bra jeansshortser på Fretex eller second hand nettbutikker, så ingen grunn til å vrenge lommeboka for det.

– Behagelige og praktiske antrekk roper på feminine detaljer som svaneringen. Denne er min favoritt blant svenske Maria Nilsdotters fantastiske smykker.

– Til fest vil jeg pynte meg i den perfekte silkeblusen fra FWSS. Silke har både kjølende og varmende kvaliteter - passer godt til norsk sommervær det.

Natalie Ngo, journalist

– Sommeren er den beste anledningen til å bytte ut den lille sorte med den lille hvite. Denne boheminspirerte kjolen passer både til piknik i parken og livlige festivaldager.

– Og når jeg skal nyte festivalsommeren, trenger jeg en praktisk veske som huser det viktigste. «Tri-Fold»-vesken til Alexander Wang har den perfekte størrelsen og fasongen. Dessuten er den fantastisk fin!

– Den økologiske fotkremen fra Burts Bees både pleier og dufter herlig kokos. Det må til når legger og føtter skal luftes i shorts og sandaler.

MinMote
MinMote er Norges største moteside. Vi vil inspirere og opplyse deg, samtidig som du vil finne de siste nyhetene fra moteverden i inn- og utland.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?