Fendi-visningen: - Holdt moteshow i Trevifontenen

Romantisk: Fendi tok pusten fra de fleste med denne visningen. Foto: Reuters

Det italienske motehuset Fendi har i år 90-årsjubileum og feiret det med en storslagen haute couture-visning i hjertet av Roma.

Camilla Christensen
Publisert:

I går var siste dagen av den ekslusive «haute couture»-uken hvor de største motehusene fikk vist frem sine vakreste kreasjoner. Vi har blant annet sett Celine Dion som stjal showet i et svindyrt luksusantrekk og Chanel som holdt visningen i en systue. Fendi, som i år feirer 90-år med eksklusiv mote, lot ikke jubileumet gå forbi i stillhet. De fikk alle gjestene flydd inn fra motemetropolen Paris, til den italienske hovedstaden Roma, for et moteshow de sent vil glemme. I Roma inviterne Fendi gjestene til den berømte Trevifontenen, som er byens største fontene og et populært turistmål.

Over vannet var det bygget glassplater som modellene gikk på, og idet showet startet og modellene begynte å gå, slo fontenen seg på.

NYHETER

Fendi provoserte med catwalk dekket av pels

Romantisk stemning

Visningen ble holdt på kveldstid, så mens det var helt mørkt ute, lyste det opp i fontenen. Publikum kunne høre vannet renne, mens det i tillegg ble spilt nydelig bakgrunnsmusikk.

Kolleksjonen inneholdt plagg i en miks av mørke og lyse farger, med mønstre som så ut som det var tatt ut fra en eventyrskog. Vi fikk se kjoler og jakker med mønster av blant annet blomster, trær, prinsesser og slott, og mange av plaggene var av materialer som tyll og pels.

Blant modellene på visningen var supermodell-venninnene Kendall Jenner og Bella Hadid. Sistnevnte lukket showet og hadde alles øyne på seg da hun ledet rekken av modeller i en nydelig mørkegrønn kappe med mønster fra skogen.

Dette er det vakreste moteshowet vi har sett, og gjestene, som blant annet skuespiller Kate Hudson, fikk seg nok et minne for livet.

Se bilder fra visningen her:

Lukket showet: Bella Hadid i en nydelig kappe. Foto: AFP
Fine detaljer: Blomstermønsteret gikk igjen i mange av kjolene. Foto: AFP
Vakkert: Fendi viste et show publikum sent vil glemme. Foto: AFP
Kjent ansikt: Supermodell Kendall Jenner gikk for Fendi. Foto: Reuters
Eventyrdrøm: Flere av antrekke så ut som de var fra en eventyrskog. Foto: AP
Lekkert: Skjørt og jakke med blomster. Foto: AFP
Designer-duo: Karl Lagerfeld og Silvia Venturini Fendi fikk stor applaus etter visningen. Foto: AFP
Publisert: