Hvem kler Emilio Pucci-kjolen best?

Gunhild Stordalen og Beyoncé har begge sikret seg en kreasjon i sort og gull fra Emilio Pucci, hvor norske Peter Dundas sitter i sjefsstolen.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Kjolene er svært like hverandre og mens Gunhilds kjole er knelang har Beyoncé den lange gallaversjonen. Stordalens kone har sorte pumps til kjolen. På catwalken er den matchet med sexy lissesandaler.

Stem på din favoritt lenger ned i saken.

Kjolen er fra Emilio Puccis høst/vinter-kolleksjon 2011 og har en sexy utringning med blondedetaljer. I tillegg er den dekorert med de karakteristiske gullbroderiene som også er på mange av de andre kjolene i kolleksjonen.

LES OGSÅ:Dundas hylles for ny «red carpet»-kolleksjon

Gunhild fikk skryt av minMote-leder Sonia Huanca Volda da hun stilte i Pucci-kreasjonen på NHOs årsmiddag forrige uke. Kjolen koster for øvrig rundt 20.000 kroner.

- Gunhild Stordalen har en av Norges mest eksklusive garderober og hun gjør helt rett i å tone ned resten av tilbehøret og la kreasjonen få all oppmerksomhet. Helt riktig skovalg, sa Vold.

Gunhild matchet kjolen med sorte og spisse pumps, samt en ultraeksklusiv veske fra Louis Vuitton.

Beyoncé har fått blandet tilbakemelding på sin kjole, som dessuten var så trang ved anklene at hun måtte bæres opp trappen på MET-gallaen i fjor.

Kjolen hadde en tettsittende havfruefasong og dessuten en ekstra «krage» som ikke var på catwalken eller Gunhilds kjole.

Dette er imidlertid langt fra første gang Peter Dundas står bak en kjendisfavoritt. Alexa Chung, Kylie Minouge og kronprinsesse Mette-Marit har alle lagt sin elsk på den sorte «it-kjole» fra samme motehus.

Mette-Marit har dessuten sverget til Pucci-design ved en rekke anledninger, til like stor applaus hver gang.

LES OGSÅ:Mette-Marits Miami-kjole fra Pucci – prislapp: ca. 10.000 kroner

LES OGSÅ:Mette-Marit i ny «it-kjole» fra Pucci - Nobelgarderoben verdt rundt 100.000

Følg journalisten på Twitter her!
Publisert: