Store skjerf som løfter antrekket

Selv om det ikke er like kaldt i Hollywood som i Norge, sverger kjendisene også til skjerfet. Slik løfter kjendisene antrekket med et kult skjerf.

Det skal ikke mer til enn et skjerf for å tilføre et ekstra løft til antrekk som er ensfargede eller behøver noe ekstra, samtidig som man holder seg varm. Selv om det enda er vinter, har kjendisene latt seg inspirere av vårmotens farger og mønstre, og med varme rosafarger og duse pasteller føler de seg litt nærmere den lysere årstiden.

Trenger du også vintersko?Sjekk våre tips!

Skap blikkfang eller variasjon

Pastellfarger er hett for vårsesongen, i tråd med at været og dagene blir lysere. Pastellfargede skjerf danner en rolig kontrast til mørkere farger, eller bidrar til variasjon om du velger lyse klær. Grått er enda i tiden og kan lett kombineres. Velger du sterke farger, som Reese Witherspoon, gir du antrekket et blikkfang. En farge som er sikker investering denne våren er oransje. Dyremønstre finnes også i vårgarderoben og vil gi ethvert antrekk et eksotisk preg. Denne gang kan du gjerne bruke dyreprint i nye, uoriginale farger slik som nysingle Eva Longoria har plukket opp fra vårtrendene. På mønsterfronten vil mye være i en mix, som blant annet deisgnerne bak Rodarte viste i sin vårkolleksjon.

Mange varianter

Det finnes mange måter å bruke skjerfet. Du kan la det henge ned, surre det en gang rund halsen, surre skjerfet for så å lage en knute, surr det forsiktig rundt for å ha det hengende luftig og surret, legg skjerfet i to og dra endene inn i løkken, slik at du får en knute lik Gwen Stefani.

Relevante artikler videre:

Er håret preget av vinteren?Slik blir du kvitt elektrisk og brusete hår!

Skal du på salg? Her er plaggene du bør du investere i!

Ta vare på støvlettene i vinter. Få gode tips her!

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?