Kjendisene elsker denne fløyelsmyke høsttrenden

Kim Kardashians smaragdgrønne designkjole har fått mye oppmerksomhet. Nå kan du slenge deg på fløyelstrenden.

Astrid-Helen Holm
Publisert:

Denne høsten skal du drapere deg selv i fløyel og velur, og allerede nå finner du gode alternativer i kjedebutikkene. Alt fra sko og kjoler til tights og mindre tilbehør er å oppdrive.

Ønsker du oppmerksomhet satser du på klare farger som Katy Perry, men dype juvelfarger er også i vinden. Velger du å omfavne trenden bør du huske på at fløyel og velur er et tekstiler med et dramatisk uttrykk, noe som gjør at du ikke trenger all verdens tilbehør.

LES OGSÅ: Høstens store trendguide - slik blir du moteriktig

Da Kim Kardashian nylig gjestet en makeup-tilstelning i Santa Monica i California, var hun ikledd en smaragdgrønn kjole av fløyel signert Gucci. På føttene hadde hun sko fra Tom Ford.

Kjendiser som Sarah Jessica Parker og Katy Perry har også nylig blitt sett i trendy plagg av fløyel.

Under premieren på dokumentarfilmen «Part Of Me», som omhandler Perrys liv, dukket stjernen opp på den røde løperen iført en stroppeløs, rød fløyelskjole fra Dolce & Gabbana.

«Sex And The City»-stjernen Sarah Jessica Parker har ved flere anledninger blitt sett i en svart blazer av fløyel fra merket L'Agence, og hun har brukt jakken over både bukser og kjoler.

Felles for kjendisene som har gått for fløyel denne høsten, er at de har valgt å holde tilbehør og smykker enkelt. Kim Kardashian valgte å droppe smykkene og la håret være enkelt - Katy Perry gjorde det samme, men holdt frisyren i myke bølger og valgte matchende sko.

Tips! Fløyel og velur er to vevde tekstiler som kan forveksles. Forskjellen på de to stoffene er hovedsakelig at fløyel er laget av silke, mens velur er fremstilt av ull eller bomull. Velur oppleves som et tyngre stoff, men er også mer stretchy.

LES OGSÅ: 16 høstkåper du vil elske - alle under tusenlappen

LES OGSÅ: Vekk oppsikt med denne fargen

Publisert: