Cheryl Cole valgte utradisjonelt: Giftet seg i sort luksuskjole

STRÅLTE: Cheryl Cole smilte fra øre til øre da hun ankom sin egen bryllupsfest som nygift. Foto: NTB Scanpix

Cheryl Cole (31) er full av overraskelser: Først giftet hun seg i hemmelighet med sin Jean-Bernard Fernandez-Versini (33), deretter valgte hun heltsort antrekk til den andre seremonien i London.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Den britiske artisten og tidligere «X Factor»-dommeren giftet seg på en privat øy i Karibien i midten av juli, og delte nyheten med resten av verden på Instagram. En knapp uke senere slo paret til med bryllupseremoni nummer to hjemme i London, skriver blant annet Grazia Daily - denne gangen med venner og familie til stede.

Bruden selv var for anledningen kledd i sort fra topp til tå; nærmere bestemt en eksklusiv couture-kjole fra britiske Ralph and Russo. Kjolen er unektelig av det dristige slaget, med gjennomsiktig skjørt og lårhøy splitt. Videre hadde hun sorte stiletthæler, knallrøde negler og matchende leppestift.

cheryl cole

PENT PAR: Cheryl Cole og Jean-Bernard Fernandez-Versini anok festen hånd i hånd. Foto: NTB Scanpix

cheryl cole

FEMME FATALE: Cheryl så kanskje ikke ut som en tradisjonell brud, men var garantert en av festens mest sexy. Foto: NTB Scanpix

cheryl cole

ROCKA BRUD: Legg merke til Coles tattovering somvises gjennom skjørtet! Foto: NTB Scanpix

Det hele hadde noe litt fransk over seg – kanskje Cheryl prøvde å imponere sin ektemann Fernandez-Versini? Den franske luksusrestauranteieren hadde også på seg sort fra topp til tå, og droppet tversoversløyfe til fordel for oppkneppet skjorte og en mer tilbakelent look.

Kjolen er dessuten den rake motsetningen av den tradisjonelle brudekjolen artisten bar da hun giftet seg med fotballproff Ashley Cole i 2006. Cheryl hadde da på seg en kremhvit kjole fra Roberto Cavalli med rysjer, glitrende stener og en gigantisk sløyfe på brystet. Ekteskapet varte til 2010, da det ble avslørt at Ashely Cole hadde vært utro.

cole bryllup

DEN LILLE SORTE: De fleste gjestene kom kledd i sort. Cheryl Coles mor Joan Callaghan ver en av dem. Foto: NTB Scanpix

cole bryllup

SORT OG HVITT: «Girls Aloud»-meldem Nicola Roberts skilte seg ut i sin hvite kjole. Foto: NTB Scanpix

cole bryllup

MATCHET BRUDEPARET: Showbiz-paret Marvin og Rohelle Humes gikk begge i sort fra topp til tå. Foto: NTB Scanpix

cole bryllup

GRAVID: Kimberly Walsh viste fram babymagen i en sort jumpsuit. Foto: NTB Scanpix

Ifølge The Mirror skal det ha vært rundt 50 gjester på London-festen, og bildene viser at Coles (eller heter hun noe annet nå?) hadde invitert de tidligere «Girls Aloud»-bandmedlemmene Kimberly Walsh iog Nicola Roberts. Temaet så ut til å være sort-hvitt, da Cole var langt fra alene om å ha på seg sort kjole. Vi kysser fingrene for bedre hell denne gangen!

Publisert:

Finn mer innhold om: