10 ankelstøvletter som passer til alt - alle under 800 kroner

LAVT OG HØYT: Ankelstøvlettene med både lav og høy hæl kan fortsatt brukes til bare ben på milde dager, og er like anvendelige når det blir kaldere utover høsten med strømpebukser eller langbukser. Foto: VanessaJackman.Blogspot.com/Produsentene

Høstens mest anvendelige sko er svarte ankelstøvletter. minMote har plukket ut ti forskjellige med både lav og høy hæl som ikke robber hele høstbudsjettet. 

MinMote
Publisert:

Av NATALIE NGO ogSONIA HUANCA VOLD

September er rett rundt hjørnet og et par gode støvletter er en essensiell del av høstgarderoben. Ankelstøvlettene fortsetter i trendbildet også denne høsten og de er like anvendelige til hverdags som til fest. Velger du i tillegg et par i svart kan du kombinere det til det aller meste i garderoben – nemlig alt fra skjørt til jeans, samt shorts og kjoler.

LES OGSÅ:Tilbake til hverdagen med behagelige sneakers – 10 inspirerende antrekk

Denne sesongen kommer de heldigvis i mange varianter, slik at du enkelt kan finne et par støvletter som passer til din stil.

HØY HÆL: Øverst til venstre: Zara, 679 kr. Nederst til venstre: H&M, 299 kr. I midten: River Island hos Asos.com, 258 kr. Øverst til høyre: DNA, 499 kr. Nederst til høyre: Mango, 699 kr. Foto: Produsentene

Semsket skinn er alltid hett på høsten, og går du for en høy variant er støvlettene perfekt til festlige anledninger. Du trenger imidlertid ikke å spare de høye hælene til fest. En solid og tykk hæl er fine til hverdags, og velger du et par som sitter godt på foten kan de fungere en hel jobbdag uten at føttene er utslitt på slutten av dagen.

LAV HÆL: Øverst til venstre: Mango, 799 kr. Nederst til venstre: Asos.com, 511 kr. I midten: H&M, 399 kr. Øverst til høyre: Din Sko, 299 kr. Nederst til høyre: Mango, 499 kr.

Enten du har en feminin, preppy eller røff stil er de lave ankelstøvlettene din beste venn når du har dårlig tid på morgenen. Støvlettene som stopper rundt ankelen er ikke bare behagelige, men også allsidige.

Et par klassiske «chelsea boots» fungerer like fint til en casual strikkekjole med mørk strømpebukse under, til jeans med smale bein kombinert med en bluse og trenchcoat. Mens et par ankelstøvletter med detaljer som spenner eller nagler gir det lille ekstra til ethvert antrekk.

Publisert:
MinMote
MinMote er Norges største moteside. Vi vil inspirere og opplyse deg, samtidig som du vil finne de siste nyhetene fra moteverden i inn- og utland.

Finn mer innhold om: