Spektakulær undertøysvisning

For andre året på råd arrangerte Triumph sin undertøyskonkurranse for nye mote-og designtalenter. Tirsdag gikk Esmod-elev Ninette Bøhmer av med seieren i den norske delen av konkurransen som ble holdt i fabrikkhallen i Oslo.

silje
Publisert:

Temaet for årets Triumph Inspiration Award var Icons, og Esmodstudentene hadde fått i oppgave å tolke nettopp sitt ikon. Vinneren Ninette Bøhmer hadde valgt den prisbelønte irakiske arkitekten Zaha Hadid, som er kjent for sine rene linjer og geometrisk design. Bøhmer vant en finaleplass i Milano og vil representere Norge i kampen om en pris på 15.000 Euro. Designeren som vinner i Milano vil også få sitt design for salg i en kommersiell kolleksjon for Triumph i 2010.

MinMote.no - Norges største moteside

Inspirasjon

De andre Esmod-elevene hadde latt seg inspirere av ikoner som Josephine Baker, Edie Sedgewick og Rapunzel. Dette kom tydelig fram i de individuelle undertøyskreasjonene, som holdt høy kvalitet. Visningen var en spennende reise i innovativ og spennende undertøysdesign, fra noen av Norges fremtidige designerspirer.

Den internasjonale Triumph konkurransen går av stabelen i Milano i september.

Følg min mote på Twitter!MinMote.no - Norges største moteside

Se hele bildegalleriet her (klikk på et bilde for å starte visningen):

[gallery]

Publisert:

Finn mer innhold om: