Sparer du klærne dine?

silje
Publisert:

Noen av fjorårets favoritter. Frynseveske fra Zara, blazer fra H&M, vintageskjørt og sko fra ebay. De blir nok brukt flittig denne sommeren også, bare i andre kombinasjoner.

Mange mennesker "sparer" klærne sine. Jeg har aldri skjønt hvorfor.

Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har hørt mine venninner si at de sparer de fineste klærne sine til store anledninger. Ofte er det flotte ting som de helt sikkert kunne fått utrolig mer utbytte av i hverdagen, men de er redde "for å bruke de opp". For å være helt ærlig, så skjønner jeg ikke konseptet.

Men nå har jeg alltid vært hun som pyntet meg for å gå i barnehagen og mange synes sikkert at jeg pynter meg for mye i hverdagen. Men for meg handler det om å ha en egen stil. For ikke snakke om det faktum at jeg føler meg tusen ganger bedre hvis jeg pynter meg litt. Vi har vel alle de dagene hvor vi føler oss som takras. For meg er det slik at om jeg da tar på meg en av favorittplaggene mine, så blir straks alt litt bedre.

Min oppfordring til alle jentene som sparer, er at du får mye mer glede av favorittplaggene hvis du bruker de litt oftere.

Publisert:

Finn mer innhold om: