Kaja og Camilla vant makeover

silje
Publisert:

Kaja (32) og Camilla (16) vant konkurransen og makeover med minMote, Cubus, Schwarzkopf og Max Factor. Jentene fikk 2 dager med makeover, nye klær, ny stil og en hel dag på catwalken som modeller med TopModel-jentene.

Fredag startet vi med å finne forskjellige antrekk til jentene. De fikk et hverdags-og et festantrekk hver. Søte Camilla fikk en mye mer rocka stil, med skinnjakke, blondetopper og steinvaska jeans. En makeover handler om å pushe grenser, for å kommer frem til en ny stil. Men jeg synes også det er viktig å ta i betraktning at klærne kan brukes i hverdagen, så man få mest mulig ut av prosessen. Camilla kan fint bruke tøffe jeans og kule skjerf for mer rocka look i hverdagen og på fest.

Kaja gikk fra sporty til en tøffere og mer elegant stil. Som trebarnsmor er det lett å havne i en sporty og komfortabel stil. Men små forandringer som et skjerf, en ny jakke og et par støvletter kan gjøre underverker for hverdagsstilen. Det skal lite til før man føler seg litt finere. Selv om jentene er i forskjellige aldersgrupper kan man fint kjøre den rocka stilen, bare på litt forskjellig måte. Kaja, som ikke hadde vært på fest på en stund, fikk også et utrolig flott festantrekk med paljettkjole og skinnjakke. Jentene fikk prøve utallige antrekk fra Cubus, var på fitting og gjennomkjøring med TopModel-jentene på catwalken før lørdagens show.

På lørdagen fikk de makeup og styling, før det var tid for første visning. Rocka glam, lag-på-lag og festlooks var noen av stilene jentene fikk prøve. Jentene var litt nervøse, men gjorde en kjempeinnsats på catwalken, som dere kan se på videoen lenger ned. Da showene var over, gikk jentene hjem med en ny stil, nye klær og makeup-og hårprodukter for et helt år.

Se video av jentene da de gikk på catwalken med modellene fra TopModel!

Publisert:

Finn mer innhold om: