Stjel stilen til Whitney Port

Whitney Port er hovedpersonen i MTV-serien «The City» og får mye oppmerksomhet for sine trendy og uventede antrekkskombinasjoner.

Mari Glans
Publisert:

Serien «The City» er blitt en snakkis blant moteinteresserte jenter, og mye av grunnen til det er de trendy antrekkene til jentene i serien. Whitney Port var mest i bakgrunnen da hun først ble kjent gjennom serien« The Hills», men har virkelig fått fram sin personlige stil gjennom realityserien, som følger Whitney mens hun er i startfasen for en karriere som designer i New York.

Inspirerende kombinasjoner

Whitney velger gjerne spennende farger og mønstre på klærne sine, og er ikke redd for å sette sammen antrekk i utradisjonelle kombinasjoner. Hun bruker gjerne romantiske minikjoler i lette stoffer, og kombinerer dem med en oversized blazer med mønster.

Whitney Port viste vårkolleksjonen fra sitt eget merke «Whitney Eve» under New York Fashion Week i høst. Kolleksjonen viste plagg som er veldig i tråd med Whitneys personlige stil. Pastellfarger, søte kjoler, myke stoffer, feminine snitt og romantiske mønstre preget klærne som ble vist på catwalken.

Les mer om Whitney Port og The City!Den nye Carrie Bradshaw?

Slik får du stilen

Whitney har en avslappet stil som gjerne skal se litt tilfeldig ut. Til hverdags bruker hun gjerne mønstrete leggings kombinert med enkle kjoler eller topper. Whitney blir ofte sett i de populære boyfriend-jeansene fra Current Elliot, som hun gjerne bruker med en enkel genser, blazer og herresko.

Miks gjerne flere forskjellige mønstre i samme antrekk, det eneste du må tenke på er at fargene skal harmonere med hverandre. Bruk også gjerne finere kjoler til hverdags og ton ned antrekket med med lave boots og enkle jakker.

Ønsker du deg samme hårfarge som Whitney?Slik får du Whitneys hårfarge

Til fest

Whitney elsker korte kjoler med feminine detaljer. Bruk kjolene sammen med mer edgy plagg, som en oversized blazer og boots. Jakker og blazere i alle slags farger og varianter er et must i Whitneys garderobe. Velg varianter som gjør litt mer ut av seg en den vanlige sorte, det er sjelden man ser Whitney i sorte plagg.

Whitney Port elsker også farger, gjerne sarte pasteller, men også enkeltplagg og tilbehør i kraftigere farger.

Whitney liker den naturlige looken!Whitney Ports beste sminketips

Relevante artikler videre:

Whitney blant de best kledde!Minikjoler i fleng på MTV Awards

Kjøp samme sko som Whitney!Herresko ny skotrend

Liker du stilen til Lauren Conrad?Slik kan du kopiere den

Cardigan er et must i høst!Se hvordan du bruker den her!

Publisert: