Får strålende kritikk for kjolekolleksjon

Victoria Beckham får strålende kritikker for sin siste kjolekolleksjon, og begynner å bli tatt seriøst som designer.

Mari Glans
Publisert:

Victoria Beckhams kjoler har vært en favoritt blandt kjendisene det siste året, og alle fra Jennifer Lopez til Drew Barrymore har blitt sett i Beckhams design. Fredag hadde hun en lukket visning under New York Fashion Week, hvor hun viste sin nye kjolekolleksjon. Et titals utvalgte motejournalister var invitert, og Victoria Beckham får atter en gang strålende kritikker for sine superfeminine kjoler.

Dette er Beckhams fjerde kolleksjon, og hun bruker den samme suksessformelen som i sine tidligere kolleksjoner. Klassiske snitt og rene farger, markert midje og asymmetriske skjæringer.

Kjendisene elsker Victorias kjoler.Les mer her!

Får skryt

Under visningen på New York Fashion Week var et dusin motejournalister invitert, hvor Victoria Beckham selv personlig gikk rundt og hilste på alle, før hun presenterte og forklarte tanken bak hver av de 26 kjolene i kolleksjonen.

- Jeg føler at klærne uttrykker hvordan min egen personlige stil har utviklet seg, den er mer avslappet, litt løsere i stilen, men samtidig konstruert, forklarte Beckham under visningen, ifølge Huffington Post.

Huffington Post er en av mange som er full av lovord om Beckhams nye kolleksjon.

- Den geniale kjærligheten Beckham har for håndtverket kommer til syne ved hvert eneste stavelse hun bruker, skriver avisen om Beckhams presentasjon av kjolene.

- Hun har en dypere forståelse av hva som fungerer på en kvinnekropp, fortsetter avisen, og skriver at hver eneste av de 26 kjolene var fantastiske håndtverk.

- Det finnes ikke én eneste dårlig kjole i kolleksjonen, skriver Style.com, nettstedet til amerikanske Vogue.

Andre medier skriver at Beckhams kjoler er perfekte for den røde løperen, og gir henne skryt for å ha funnet sin egen stil og en sterk signaturlook.

Victoria Beckhams favoritter! Dette har hun i sminkepungen

Kjendisfavoritt

Moteverdenen har nå begynt å ta Victoria Beckham på alvor som designer, mens kjendisverdenen lenge har hatt en forkjærlighet for fotballfruens design. Begge de unge «Gossip Girl»-jentene Blake Lively og Leighton Meester er fans, og bruker kjolene både privat og på settet til den populære serien. En av Beckhams største fans er Elle MacPherson, som har brukt kjolene på rød løper og på settet til den nye TV-serien sin, «A Beautiful Life.»

At kjolene kan kle alle kroppsafasonger har også blitt bevist, da kvinner med former som Jennifer Lopez og Jennifer Hudson har sett strålende ut i forskjellige varianter av Beckhams design.

En annen årsak til at kjolene har blitt en suksess, er at Victoria Beckham har skjønt hvem som er hennes beste modell for kjolene- nemlig hun selv. Hun går konsekvent i sin egen design på den røde løperen, og som en av verdens mest fotograferte damer er det selvfølgelig den beste og enkleste reklamen hun kan få.

Beckham fortalte under visningen at hennes drøm som designer er å starte opp en egen butikk i løpet av de neste fem årene.

Relevante artikler videre:

Kjendisene elsker grått.Slik får du stilen!

Victoria Beckham covergirl.Les hvilke magasin hun pryder her

Hun overtar jobben til Victoria.Hvilken smellvakker skuespiller er det snakk om?

Publisert: