Han er best kledd i år

Mari Glans
Publisert:

«Twilight»-kjekkasen Robert Pattinson er kåret til den best kledde mannen i 2010.

Magasinet GQ har kåret de best kledde britiske mennene i året som kommer. Robert Pattinson slo både David Beckham og Daniel Craig i kampen om førsteplassen.

Skuespilleren regnes som en av verdens mest sexy menn etter suksessen med «Twilight»-filmene. Men det er tydeligvis ikke bare kvinner som har falt for kjekkasen. Herrebladet GQ mener at han er den britiske mannen som kler seg aller best.

Norges best kledde har blitt kåret!Se resultatet her!

Mest kyssbare mann

- Han er ekstremt elegant og inspirerende, han er essensen av den moderne mannen, sier designerduo Dolce og Gabbana, som var en del av juryen. Pattinson kom på 39. plass i den samme kåringen i fjor.

Dette er ikke den første kåringen Pattinson topper. Han ble i romjulen kåret til den mannen i verden kvinner helst vil kysse. Les hele saken her!

Gordon Brown verst kledd

23-åringen slo dermed gamle motetravere som David Beckham, som kom på 8. plass, Daniel Craig og designer Tom Ford. På andreplass kom popgruppen «Take That», mens vokalist i «Arctic Monkeys», Alex Turner, kom på tredjeplass i kåringen.

Bladet har også kåret de verst kledde mennene, hvor Gordon Brown toppet listen, etterfulgt av Russel Brand, Piers Morgan og Nicolas Sarkozy.

Flere dårlig kledde stjerner!Her er årets første motekatastrofe

Relevante artikler videre:

Skal du ut å shoppe? Slik shopper du smart på salg

Sats på klassikere. Her er plaggene som aldri ruster!

Få ekspertenes beste tips!Gjør et kupp i januar

Publisert:

Finn mer innhold om: