Sløyfer på moten

Den klassiske tversoversløyfen er i skuddet om dagen, og er en kul måte å gi antrekket det lille ekstra på. Stjerner som Drew Barrymore og stilsikre Diane Kruger digger den nye trenden.

Mari Glans
Publisert:

Vi har sett sløyfen i mange varianter de siste sesongene, både som detaljer på klær og som ekstra pynt i håret. Det nye nå er å bruke sløyfen der guttene bruker den, nemlig rundt halsen. Sløyfen er perfekt til et herreinspirert antrekk med skjorte og dressbukser, men kan også være en kul kontrast til kjoler og mer feminine antrekk.

De mest trendsettende kjendisene digger trenden, og tveroversløyfen har den siste tiden blitt sett på stjerner som Diane Kruger, Chlöe Sevigny, Rihanna og Drew Barrymore. Drew Barrymore ble nylig spurt om sin nye sløyfebesettelse av magasinet Time Out New York.

- Sløyfen er min nye greie. Den gjør meg glad. Den kan lett se helt feil ut, men ellers er den et smilende tilbehør, sier Drew Barrymore.

Kjøp sløyfer og annet tilbehør på nett!Her er de beste nettbutikkene på accessorier

Nerdete trend

Sløyfene kan brukes i alle varianter. Både de klassiske smokingsløyfene, og de bredere og overdimensjonerte sløyfene gjelder i høst. Den nerdete trenden har vart en stund nå, med de tykke brilleinnfatningene, cardigans og oxford-skoene.

MinMote.no - Norges største moteside

Tversoversløyfen er perfekt til å understreke den nerdete stilen. Sløyfene kan også brukes som et anderledes tilbehør til høstantrekkene dine.

Tversoversløyfen er også en hit for guttene denne høsten, og ble blant annet vist på D&G's visninger tildligere i år som tilbehør til blazere, skjorter og pologensere.

Cardigan er et must i høst!Se hvordan du bruker den her!

Relevante artikler videre:

Sløyfer er kult på hodet også!Her er hårpynten som gjør deg fin

Les mer om høstens trender.Fem plagg som gjør deg høstklar

Flere gode tips om høstmoten? Sjekk ut minMotes nye høstserie!

På tide å rydde i garderoben? Få gode tips her!

Publisert: