Den evige garderobeklassikeren

De maritime stripene går aldri av moten. Denne sesongen har trenden fått en aldri så liten oppdatering, med innslag av sterke farger i spennende kombinasjoner.

silje
Publisert:

Både Grace Kelly, Jackie O og mange andre fashionistaer rundt om i verden har blitt observert i den klassiske trenden som er en favoritt hos mange forkskjellige generasjoner. Få inspirasjon til hvordan du kan sette sammen din favoritt i gamle eller nye garderobeversjoner.

Fete farger

Prada satte standarden og trenden på catwalken for våren 2011. Med sine friske sommerfarger, uvanelige fargekombinasjoner og tykke striper, viste designeren at de maritime stripene er tilbake, men i nye og overraskende varianter.

Grønt, fuksia, gult og blått. Hos Prada var kombinasjonene uttalige. La deg inspirere av stilen og invester i et skjørt eller en topp, og bland det gjerne med andre stripete plagg for en sjokkeffekt.

Alt er lov! Miks og match striper i vildens sky, den som våger intet vinner. Er du allikevel ikke så fryktløs, finnes det andre måter å style den uendelige klassikeren på.

Maritime klassikere

Vi går heller aldri lei de maritime klassikerne, blått og hvitt er en garderobeklassiker som aldri ruster. En stripete topp kan styles avslappet til jeans, roca til en skinntights eller typete og elegant til et skjørt i en knallfarge.

Innslag av rødt er spesielt fint til den klassiske maritime stilen. Sats gjerne på et par røde ballerinas eller invester i en annen klassiker, en rød Chanel-veske, som kjendisen Nicky Hilton.

Rød eller rosa leppestift er en annen fin detalj som gjør seg i kombinasjon med de maritime stripene. Solbriller i stilen pilot eller Wayfarer fra Ray-Ban, er en annen kul detalj som passer bra sammen med de fine stripene.

Ved sjøen kan du velge en badedrakt eller bikini i striper. Du kan også bruke bikinidelen som topp til et skjørt eller en shorts for en sommerlig og avslappet stil.

Relevante saker videre:

Få flotte sommervipper! Vi viser deg hvordan

På jakt etter nye sko? Her er skoene som aldri går av moten

Publisert: