Hvem kledde luksuskjolen best? Stem på din favoritt!

DRISTIGE: Irina Shayk og Beyonce har falt for samme type kjole - det samme har Miley Cyrus og Kate Moss. Foto: Getty Images/All Over Press/Scanpix

Selv om stjernene punger ut for noen av verdens mest eksklusive kjoler, er det ikke alltid garantert å være alene om dem. På disse bildene har kjendisene valgt samme kjole med noen små endringer - hvilke liker du best?

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Det er ikke ofte man ser samme designerkjole dukke opp flere ganger på den røde løperen (kanskje er det nettopp derfor de koster mer enn en vanlig månedslønn), men noen ganger hender det likevel. Med mindre man har fått kjolen spesialsydd, er det vanskelig å forsikre seg mot at noen andre skal dukke opp i samme antrekk - og kanskje til og med se bedre ut.

minMote har plukket ut noen av våre favorittkjoler som har blitt båret flere ganger av ulike kjendiser. Under hvert bilde kan du stemme på din favoritt!

Irina Shayk og Beyoncé

SORT-HVITT: Irina Shayk valgte dramatisk sminke til sin kjole, mens Beyoncé gikk for en mer naturlig look. Foto: Getty Images/All Over Press/NTB Scanpix

Den sorte Cavalli-kjolen med dristige utskjæringer gjorde den russiske modellen Irina Shayk til midtpunktet på den røde løperen under filmfestivalen i Cannes. Kjolen har ikke bare dyp utringning foran, men også utskjæringer på hver side og nesten gjennomsiktig skjørt. Kjolen så imidlertid langt mer uskyldig ut da Beyoncé hadde den på seg i en hvit versjon på en New York-klubb noen uker senere.

Miley Cyrus og Kate Moss

SAMME SMINKE: Legg merke til at både Miley Cyrus og Kate Moss syntes kjolen passet best med blonde striper i håret og knallrøde lepper. Foto: Getty Images/All Over Press

Miley Cyrus har jobbet hardt med å rive ned det søte Disney-imaget hun lenge hadde til fordel for en mer rocka og sexy look. Derfor var det ingen overraskelse at hun valgte en edgy nettingkjole til MET-gallaen, som i år hadde punk-tema. Kjolen er fra høst 2013-kolleksjonen til Marc Jacobs - som også er bestevenn med Kate Moss. Faktisk valgte supermodellen en nesten identisk kjole fra Jacobs til British Fashion Awards i 2011, og matchet den med samme vampete leppestiften som Miley.

Heidi Klum og Selena Gomez

NEON: Mens Selena Gomez valgte metalliske sko til sin kjole, balanserte Heidi Klum på et par skyhøye neon-stiletter. Foto: Getty Images/All Over Press/NTB Scanpix

Det var neppe kjolen til Heide Klum de toppløse demonstrantene var sinte for under finalen av «Germany's Next Top Model». Oppsiktsvekkende var den uansett, den åletrande kreasjonen i knall rosa, som Klum matchet med neongule sko og og store ringer i ørene. Kjolen er fra Atelier Versaces vår 2013-kolleksjon, og ble også brukt av Selena Gomez under Billboard Music Awards. Kjolen til Gomez var hvit, men ikke mindre avslørende med den lange utskjæringen på tvers av overkroppen.

Publisert:

Finn mer innhold om: